‘Let Us Worship’ opnieuw in hoofdstad VS voor nationale ‘Dag van Gebed voor Amerika’: “Mensen zijn wanhopiger dan ooit”

Sean Feucht van ‘Let Us Worship’ roept alle christenen in de VS op om zaterdag 11 september naar Washington DC te komen. Er zal dan een een nationale gebedsdag zijn. Feucht vertelde CBN dat de ‘Dag van Gebed voor Amerika’ oorspronkelijk niet deze maand zou plaatsvinden. God had echter een ander plan.

“Ik had deze datum zelf niet in gedachten. Toen ik net als vorig jaar de National Park Service om een ​​vergunning vroeg, vroeg ik om een datum in oktober”, zei hij. “Ze antwoordden: ‘Eigenlijk kunnen we je geen datum in oktober geven. De enige data die we beschikbaar hebben zijn 11 en 12 september.’ Op dat moment wist ik dat dit goddelijke interventie was.”

Feucht heeft de vier meest recente presidenten van Amerika uitgenodigd om deel te nemen aan het evenement. Hij gaf aan dat Donald Trump mogelijk via video aanwezig zal zijn.

Leiderschapscrisis
“Ik heb het gevoel dat we in Amerika midden in een leiderschapscrisis zitten … Ik denk dat iedereen dat zou begrijpen. Het is goed iemand van het kaliber als de voormalige president te hebben om een oproep tot gebed te doen aan Amerika, ook om te laten zien dat we hier niet alleen in staan.”

Vorig jaar woonden meer dan 35.000 mensen het aanbiddingsevenement bij op het iconische grasveld van de National Mall. Zelfs de jonge dochter van Feucht stond voor de massale menigte. Ze bad voor een opwekking en dat het kruis een weg zal banen voor iedereen.

“er is niemand in de opwekkingsgeschiedenis die iets groots voor god wilde doen en geen enkele vorm van tegenstand ervoer.”

Weerstand
De aanbiddingsleider zei dat, sinds hij meer dan een jaar geleden met Let Us Worship begon, hij enorm tegengas van mensen heeft ondervonden. Maar ondanks dat de vijand een scala aan geestelijke wapens tegen hen gebruikte, zei Feucht dat Jezus’ volgelingen geroepen zijn om het evangelie te blijven verkondigen.

“Elke keer als je achter iets van het Koninkrijk aan gaat, zul je weerstand krijgen. Ik realiseer me nu dat weerstand bijna bewijst dat wat je doet iets in het hart van God is,” legde hij uit. “Er is niemand in de opwekkingsgeschiedenis of in de Bijbel die iets groots voor God wilde doen en geen enkele vorm van tegenstand ervoer. We moeten doorgaan totdat we elke belofte van God vervuld zien over onze natie en andere landen. “

Opwekking
Feucht zei dat er op dit moment een opwekking plaatsvindt in Amerika en dat hij van plan is door te gaan met toeren. “Mensen zijn hongeriger dan ooit tevoren. Ze zijn wanhopiger op zoek naar een hemelse oplossing dan ooit tevoren. We zijn in meer dan 132 steden in heel Amerika geweest. Duizenden mensen komen samen. Mensen worden gered, genezen, bevrijd. We zitten midden in een opwekking.”

Lees hier het volledige artikel.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen