Linsey’s opa ontwaakt uit coma en komt tot bekering, vlak voor haar bruiloft

“Met spoed moesten we naar het ziekenhuis, opa had zojuist een reanimatie achter de rug gehad. Handmatig reanimeren lukte niet meer, maar een hartmassage-apparaat met de naam LUCAS, zorgde ervoor dat er weer een hartslag op gang kwam”, vertelt Linsey van Kouterik. Ze vertelt hoe ze God in deze situatie betrok.

“Ik kon niets anders dan bidden. In mijn gebed probeerde ik realistisch te zijn naar God toe. Ik bad: ‘God, als u vindt dat het zijn tijd is, dan is het zijn tijd! Maar ik zou zó graag willen dat opa mijn bruiloft nog mee mag maken!'”

Vaderfiguur
Linsey vertelt dat haar opa altijd een bijzondere rol speelde in haar leven. Ze beschouwt hem als een soort ‘vaderfiguur’. Ze vertelt: “Heel veel uren en tranen later, brak mijn verjaardag aan. Op die dag gingen wij naar de IC om mijn opa een bezoekje te brengen.”

“Toen we daar aankwamen, werd ons medegedeeld dat mijn opa weer uit zijn coma ontwaakt was. Een mooier cadeau had ik mij niet kunnen wensen!”

Tot geloof gekomen
“Opa is door deze situatie zelfs tot geloof gekomen! En hij is aanwezig geweest op onze bruiloft!! God is goed! En Hij kan tot op de dag van vandaag nog wonderen verrichten!”

Linsey is ook een nieuwe website gestart: Allesvoorchristenen.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen