Lockdown-revival in Californië: grote bijeenkomsten en veel bekeringen op het strand

Terwijl de Verenigde Staten nog altijd hard getroffen wordt door de corona-pandemie en de meeste kerken gesloten zijn, breken op veel lokale plekken opwekkingen uit. Mensen komen samen in de buitenlucht, wat gepaard gaat met bekeringen en krachtige doopsessies.

Een voorbeeld is Huntington beach, in Orange County California, waar aanbiddingsleider Sean Feucht laat zien hoe honderden mensen samenkomen op het strand en tientallen mensen in de zee staan om gedoopt te worden. “Wat als dit het begin is van een nieuwe Jesus-movement?”, vraagt hij zich af. Hij is erg hoopvol en positief over wat God aan het doen is.

What if we are in the early beginnings of another Jesus People Movement here in California!?!

Posted by Sean Feucht on Saturday, July 11, 2020

Comfortzone
In de VS klinkt onder diverse voorgangers en profeten een luide roep om er meer op uit te trekken en niet te blijven steken in maandenlange ‘internetdiensten’. Profeet Jeremiah Johnson zegt dat hij er klaar mee is en hij gelooft dat livestream-diensten je vooral in je comfortzone duwen. Daarnaast wijst hij erop dat er relatief weinig kerkgangers naar kijken. Hij deelt zijn boodschap in de onderstaande video.

I’M DONE WITH ONLINE CHURCH AND CONFERENCES!!!

Posted by Jeremiah Johnson Ministries on Wednesday, July 15, 2020

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen