Man (22) geneest van ziekte van Crohn na gebed

Tijdens de genezingsdienst bij Frontrunners Ministries afgelopen weekend werd een 22-jarige Armeense jongen genezen van de ziekte van Crohn. Hij leed er al vier jaar aan en werd meegenomen naar de dienst.

Hij leed al vier jaar aan de ziekte van Crohn, vertelt Meindert, de persoon die het Syrische gezin meenam. “Hij zat de laatste zes maanden aan de hoogste dosering prednison. Iedere keer probeerden ze wel af te bouwen, maar dan kwam hij weer in het ziekenhuis terecht.”

“Zondag tijdens de dienst pikte Tom de jongen eruit en vroeg aan hem: ‘Heb jij iets met je bloedwaarden? Is je bloed wel goed? Of heb je ergens last van?’ Hij antwoorde dat hij de ziekte van Crohn heeft, waarop Tom voor hem mocht bidden. Tijdens het gebed genas hij direct.”

“Zijn ouders zeiden: ‘Zou je dat nou wel doen?’ Ze beseften: of hij is genezen, of we zitten over dertig minuten bij de eerste hulp.”

“De jongen is thuisgekomen en heeft geroepen naar zijn moeder: ‘Mama, ik ben genezen, en ik ga nu eieren eten!’. Die had hij al drie jaar niet gegeten. Zijn ouders zeiden: ‘Zou je dat nou wel doen?’ Ze beseften: Of hij is genezen, of we zitten over dertig minuten bij de eerste hulp.”

Eet alles
De jongen heeft nergens meer last van gehad. “Hij eet sinds zondag alles, hoeft geen medicijnen meer en heeft al zijn vrienden gebeld en verteld dat hij is genezen! En nu willen zijn vrienden ook mee!”

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen