Man geneest van blindheid na gebed op straat: “Ongelofelijk”

Voorganger Marc-Joshua de l’Isle van His Glory Global hecht een grote waarde aan het werk van de Heilige Geest en probeert Zijn stem ook te verstaan als hij in het winkelcentrum loopt. Dat leidde tot een zeer bijzondere ontmoeting in Almere.

Samen met zijn vriend en ook voorganger, Robert van Loenen, liep hij in het centrum van Almere. Daar sprak God dat ze iemand tegen zouden komen met een bril en pijnlijke gewrichten. Dat bleek juist te zijn; de persoon was André.

André vertelt dat hij erg moeilijk liep en dat hij veel pijn had. Maar nadat Marc Joshua en Robert hadden gebeden, veranderde alles: “Ik liep heel moeilijk en ik kon mijn arm niet optillen, en nu kan ik weer lopen en weer zwaaien.” Hij zwaait naar de camera. “Ook mijn rugpijn en de pijn aan mijn benen verdween, waardoor ik weer zonder krukken kan lopen.”

Blind
Ook zijn gezichtsveld bleek enorm te zijn veranderd. “Ik kan jullie gezicht niet zien als ik mijn linkeroog afplak, maar nu kan ik jullie weer zien. Ik zou eigenlijk langzaam blind worden.”

André en zijn vrouw zijn zo opgetogen en gaven allebei hun leven aan Jezus.

Bekijk hier de bijzondere beelden:

Elke eerste vrijdag van de maand organiseert Marc Joshua ook speciale genezingsdiensten, onder de naam ‘Miracle Fest.’ Klik hier als je interesse hebt om er een te bezoeken.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen