Man verdrinkt voor de kust van Mexico, God wekt hem weer tot leven

De Amerikaanse Mike en zijn vrouw genoten van een paar vakantiedagen op hun favoriete plek in Mexico. Helaas liep dit anders dan verwacht. Tijdens het surfen wordt Mike meegesleurd door een monstergolf en kijkt zijn vrouw toe hoe hij levenloos drijft in de oceaan en vervolgens onder water verdwijnt.

“Plotseling verstijfd van angst en schok, kon ik alleen maar wijzen naar waar ik hem voor het laatst zag en in het Spaans om hulp riepen. Ik herinner me dat ik mensen op het strand hoorde schreeuwen en ik zag de badmeester naar de branding rennen. Ik probeerde te bedenken hoeveel tijd er was verstreken sinds de monstergolf Mike trof; het moest minstens vijf minuten zijn… maar waarschijnlijk langer.”

Nadat Mike op de kust wordt gebracht is er na meer dan een half uur lang reanimeren een lichte pols te voelen, dus wordt hij naar het ziekenhuis vervoerd. “Ik verstond genoeg Spaans om te weten dat de dokter op de eerste hulp twijfelde of Mike het zou overleven”, aldus zijn vrouw.

Lofoffer

Wanneer Mike’s vrouw teruggaat naar het hotel om hun bezittingen te halen, wordt ze overmand door emoties. Ondanks de omstandigheden besluit ze om God te aanbidden: “Ik zette een lege stoel voor me neer en beval Satan erin te gaan zitten en naar me te luisteren. Satan, je hebt me door de meest verschrikkelijke dag van mijn leven geholpen. Zit hier en kijk hoe ik God aanbid en Zijn goedheid verklaar. Ik dankte en aanbad God.”

“Mike is in de hemel bij mij, hij wil niet terugkomen, maar ik stuur hem terug naar jou.”

“Op een gegeven moment lag ik plat op mijn gezicht voor God op de marmeren vloer. Toen ik op de grond lag, hoorde ik onverwachts God luid en duidelijk tot mij spreken. Hij zei precies deze twintig woorden: “Mike is in de hemel bij mij. Hij wil niet terugkomen, maar ik stuur hem terug naar jou.” 

Hoewel ze deze woorden ontving, lag haar man nog steeds in coma in het ziekenhuis. “Ik heb papieren getekend waarin staat dat Mike de medische jet transfer misschien niet zal overleven. Nee, hij gaat het overleven.”

Dokters versteld

Wanneer Mike na lange tijd ontwaakt heeft hij ernstige letsel in zijn ruggenwervel wat resulteert in een dwarslaesie. Toch heeft Mike’s vrouw een rotsvast geloof dat hij volledig zal herstellen, door het woord dat ze van God heeft ontvangen. In de komende tijd staan de artsen versteld over zijn herstel, dat veel sneller gaat dan gebruikelijk is. Hoewel hij nog enkele ongemakken ervaart, had niemand na een half jaar kunnen denken dat hij dit heeft meegemaakt.

“Waar was de verwonding van uw man? Mensen herstellen daar niet van, dat is onmogelijk.”

Wanneer Mike’s vrouw het ziekenhuis belt om te vragen hoeveel mensen volledig genezen van een dwarslaesie, krijgt ze een jongeman aan de telefoon: “Af en toe horen we een verhaal over een wonderbaarlijk herstel van een onvolledige dwarslaesie, maar we houden er geen statistieken over bij. Waar was de verwonding van uw man?” “Tussen de C-2 en C-3 nekwervels” antwoordde ik. ‘Tussen C-2 en C-3,’ herhaalde hij, ‘daar herstellen mensen niet van. Dat is onmogelijk.”

Lees hier het volledige artikel op God TV.

Laat dit artikel je geloof opbouwen om door te blijven bidden voor de vermiste evangelist Samuël Boujadi!

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen