Man wordt krachtig aangeraakt na gebed van evangelist

Het is de passie van evangelist Daniel Adams om de liefde van God te delen en het hart van de Vader te brengen bij mensen die Hem nog niet kennen. Tijdens een ontmoeting met een man genaamd Jacob kwam God opnieuw opdagen, zo meldt Godtv.

Jacob benaderde Daniel en vroeg hem een ​​foto van te maken van zichzelf met Daniel’s camera, nietsvermoedend dat deze korte vraag zijn leven zou veranderen. Na het nemen van de foto bood hij Daniel tien dollar aan maar in plaats van het geld aan te nemen, begon hij voor hem te bidden.

Gebed

“Vader, ik dank U voor Jacob. Er is een reden dat hij hier nu staat en ik zie zijn hart. Hij schreeuwt het uit naar de liefde van de Vader. Dus ik vraag op dit moment, Heilige Geest, haal deze lasten van hem weg. De last van bewijsdrang, de last om begrepen te willen worden. Laat hem weten dat U hem begrijpt, Heer. Raak Jacob aan, Heilige Geest.

“De heer wil je herinneren dat je geen dag meer in de gevangenis zal doorbrengen”

Hij vervolgt: “Het voelt misschien alsof je stem er niet toedeed voor vele jaren, maar je stem doet er nu toe. Je stem doet ertoe wanneer je ja zegt tegen Jezus. Hij gaat je stem gebruiken voor Zijn glorie. “Ik heb het gevoel dat de Heer je wil herinneren dat je geen dag meer in de gevangenis zal doorbrengen, broer. Je gaat niet meer terug. Dus Vader, gebruik deze man om vele vrij te maken van gevangenschap.”

Zelfs na afloop van het gebed bleef Jacob huilen en was volledig overweldigd door de liefde van God. Hij vertelde Daniël dat het zeven jaar geleden was dat hij de liefde van God op deze manier had ervaren.

Bekijk de ontroerende video hier:


Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen