Meer dan 100 genezingen en 100 keuzes voor Jezus in Groningen

Afgelopen weekend, van 25-27 juni, deed Frontrunners Ministries onder leiding van Tom de Wal samen met de EC Vredekerk in Groningen een genezingsconferentie. Op drie avonden waren er genezingsdiensten en zaterdag overdag waren er seminars over genezing. In drie avonden vonden er meer dan 100 genezingswonderen plaats die direct zichtbaar en merkbaar werden.

Natuurlijk zijn er ook veel ziektes waarvan mensen niet direct kunnen testen of merken dat ze genezen zijn, die getuigenissen beginnen nu ook binnen te komen. Zo kreeg Tom de Wal op de eerste avond een woord van kennis dat er een jongetje was met een tumor rechts achter in zijn hoofd, dit jongetje lag helemaal achteraan in de zaal in de kinderwagen te slapen, maar God riep hem door middel van een woord van kennis naar voren en hem werden handen opgelegd.

in totaal maakten meer dan honderd mensen een keuze om Jezus te volgen.

Het jongetje sliep de hele tijd gewoon door. Bij dit soort ziektes kun je niet direct de genezing zien/testen, daarom zien we juist uit naar alle getuigenissen die nog gaan volgen. Aan het eind van iedere avond werd er ook een oproep gedaan om een keuze te maken om Jezus te volgen, in totaal maakten meer dan honderd mensen een keuze om Jezus te volgen.

Getuigenissen
Hieronder volgen een aantal getuigenissen van de drie avonden, in de onderstaande aftermovie kan je nog meer getuigenissen horen. Helaas is van één avond het geluid onder de opname weggevallen bij de getuigenissen, waardoor die niet in de video zitten. Een aantal getuigenissen: 

 • Een vrouw, Liesbeth, die een spier in haar been gescheurd had, en op krukken binnen kwam lopen, genas in één moment, en getuigde dat God haar volledig genezen had. 
 • Een jongedame was binnengekomen met 40 graden koorts en pijn in haar hele lichaam, maar ze wist dat Jezus haar zou gaan genezen. Terwijl er gebeden werd viel alle koorts in één klap van haar af en werd ze in éen moment gezond. Ze stond te stralen, te springen en te dansen in de dienst. 
 • Jiske, die al 9 jaar een aandoening had aan haar bekken, had pijn in haar bekken en kon onmogelijk op één staan, tijdens haar getuigenis hinkelde en sprong ze door de zaal op één been.
 • Sharin getuigde dat de lens van haar oog los had gelaten waardoor ze beperkt werd in haar zicht, God genas haar en ze genas volledig. 
 • Grietje kwam naar voren en getuigde dat God haar heup volledig had genezen die gedeeltelijk uit de kom was geschoten. Ze was ook met vlakke schijven geboren en wanneer ze bukte kon ze niet meer rechtop komen, maar nu bukte ze voor de hele zaal en stond recht op zonder moeite. 
 • Een vrouw kwam naar voren met pijn in haar nek en rug omdat er wel 10 centimeter verschil in haar armen zat, voor de ogen van de hele zaal groeiden de armen recht. Deze vrouw werd ook bevrijd van een doodsgeest en een geest van kanker. 
 • Er was een jongedame, Amber, die betrokken was bij een auto-ongeluk en daar blijvende schade bij had opgelopen. In de zaal zat een jongedame die aangereden was door een auto en daar al een jaar lang letsel van had. Tijdens het gebed voelde ze alle last en pijn wegtrekken en ze kwam erachter dat ze volledig genezen was. Hierop gaf ze haar leven over aan Jezus. 
 • Roger die 12 jaar geleden bij Judo letsel had opgelopen waarbij zijn schouder/rug aanhechting kapot was, genas volledig. Zijn longen en ademhaling waren, door dit zelfde letsel, ook niet goed maar God genas hem volledig. 
 • Nahal had hyperemesis gravidarum, een zwangerschapsziekte waardoor ze 2 dagen daarvoor nog in het ziekenhuis lag. Ze zat aan de medicatie en kon nauwelijks iets eten. De kracht van God raakte haar, ze genas, ze at weer normaal en iedere ziekte was weg. 
 • Judith, was twee geopereerd aan haar schouder maar de operaties waren niet goed verlopen. Ze had al twaalf jaar last nu van haar schouder en ze genas volledig en kon haar schouder weer bewegen.  
 • Martin, was drie maanden geleden door een raam gevallen waarbij de pezen in zijn hand afgesneden waren, hierdoor had hij iedere dag een onvoorstelbare pijn, Jezus genas hem volledig en alle pijn verdween volledig. 
 • Een jongedame, Dewie, die in november 2020 geopereerd was aan een hernia, maar nog iedere dag pijn had, genas op één moment.
 • Arend, die drie auto ongelukken heeft gehad en een whiplash had, had ernstige nekklachten en zijn nek kraakte wanneer hij hem bewoog, hij ontving volledige genezing, kon zijn nek weer bewegen en al het gekraak is weg. 
 • Een vrouw die een knobbel had op haar voet en pijn met lopen, rende rondjes door de zaal nadat ze genezen was. Haar man die al jarenlang immobiliteit in zijn schouder had, zwaaide voor de ogen van zijn hele zaal zijn schouder rond. 
 • De koster van de kerk, Jan, had een knobbel op zijn buik zitten. De knobbel werd bestraft in Jezus Naam en verdween ter plekke. 
 • Bij een vrouw met een enkelbreuk in 1999 bij een operatie een band om haar enkel geplaatst, waardoor ze geblokkeerd werd in haar lopen en die band verdween tijdens het gebed, haar enkel werd genezen en ze kon weer volledig lopen. 
 • Jan, die al jaren met klachten liep over zijn ingewanden zoals zijn maag en darmen, waarbij de artsen niets konden doen, ontving genezing en ervoer volmaakte rust in zijn lichaam. Jan werd ook genezen van oorsuizen in zijn rechteroor. 

Jezus is dezelfde gisteren, vandaag en tot in eeuwigheid (Hebr.13;8) en Hij bevestigt Zijn Woord met wonderen en tekenen (Mark.16:20).  

Tom de Wal heeft ook een boek geschreven over genezing, wat je hier GRATIS, kan bestellen: https://frontrunnersministries.nl/shop/boeken/jezus-aanraken/

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen