Meer dan 12.000 mensen in Californië aanbidden Jezus in openlucht: “We zijn nog maar net begonnen”

Meer dan 12.000 mensen van alle denominaties, achtergronden, etniciteiten en culturen kwamen dit weekend samen in Sacramento, Californië om God te aanbidden. Deze beweging ‘Let Us worship’ houdt in hoog tempo door de VS heen openlucht-aanbiddingsbijeenkomsten. Duizenden en duizenden mensen komen er op af en is inmiddels een historische beweging aan het worden. Organisator Sean Feucht: “God zei: ‘We zijn nog maar net begonnen.'”

Terwijl de lockdown op strikte wijze van kracht is in Californië, brengt dit een beweging op de been die alle kenmerken van een opwekking heeft. Onder veel druk – met name door de kritiek die deze beweging ook oogst vanwege de massaliteit te midden van de pandemie-uitbraak – komen mensen samen die er alles voor over hebben om Jezus te aanbidden. Ze worden door Feucht ‘een overblijfsel’ genoemd.

#LetUsWorship – SACRAMENTO – 12,000 strong flooded the Capitol with PRAISE!!!!!!!If any of us needed any more convincing that REVIVAL IS UPON US, last night JESUS took center stage over the state of California!!!!! 😭🔥📢🚨🙌🏼🇺🇸

Posted by Sean Feucht on Monday, September 7, 2020

In Sacramento werd deze bijeenkomst gehouden voor het ‘Capitool van Californië’, oftewel, de plek waar de wetgevende en uitvoerende macht van Californië gevestigd is. Bekijk de bijzondere beelden:

Let Us Worship Sacramento

Live at the Capitol

Posted by Sean Feucht on Sunday, September 6, 2020

Inmiddels vond er ook een mega-openluchtdienst plaats in de stad Seattle, de plek waar enorme rellen uitbraken sinds Black Lives Matter. Deze week publiceren we een interview met iemand die daar aanwezig was.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen