Meer dan 20.000 mensen volgen openluchtdienst Den Haag

De aanbiddingsavond #laatonsaanbidden in Den Haag werd gisterenavond door zo’n 250 mensen bezocht. Tegelijkertijd keken er honderden mensen mee met de livestream, waardoor het geheel al door meer dan 20.000 bekeken is.

Vooraf was er nog wat discussie over het event, maar daar was tijdens de bijeenkomst weinig meer van over. Veel mensen aanbaden God met veel enthousiasme, onder leiding van o.a. Loft Worship. Veel bezoekers spraken over een sterke tegenwoordigheid van God en waren laaiend enthousiast.

Gebed
“Ik zou het liefst iedereen een groepsknuffel willen geven, maar dat kan niet in deze tijd”, opende organisator Daniël van Deutekom. “Doe een beetje je best om goed afstand te houden.”

Naast enthousiaste aanbidding, waren er ook oproepen tot bekering en was er een gebed voor genezing. Diverse mensen lieten voor zich bidden en meldden in de video dat ze God ervoeren.

Bekijk hier de bijeenkomst, naast het Malieveld in Den Haag:

Live vanuit Den Haag | #LaatOnsAanbidden

Live vanuit Den Haag | #LaatOnsAanbidden

Posted by Laatonsaanbidden on Wednesday, October 14, 2020

Vergelijkbare artikelen

Reacties

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste verhalen

Familie Toet traint Nederlandse christenen in Braziliaanse sloppenwijken: “Sommigen zien voor het eerst een wonder gebeuren”

Evangelisten Johan en Brenda Toet verblijven sinds 2016 een deel van hun leven in Brazilië. Terwijl ze zelf veel gezinnen helpen en...

Hoe een Utrechtse straatevangelist Elda uit een gitzwarte periode hielp komen

Elda Celaj maakte in april 2019 iets verschrikkelijks mee: haar vriend stapte uit het leven. Het was een harde klap voor haar...

Openluchtdienst in Nunspeet vanuit de hele regio bezocht

In Nunspeet verzamelden zich zondagavond meer dan tweehonderd mensen voor een grote openluchtdienst onder leiding van Hans Maat. Met behulp van vuurkorven...