Meer dan 50 gevangenen nemen Jezus aan tijdens openluchtdienst

Dit meldt de Amerikaanse gevangenisbediening ‘God Behind Bars’ op Instagram. Het was de eerste dienst die weer gehouden kon worden sinds het begin van dit jaar. Van de 80 aanwezigen gaven er meer dan 50 hun leven aan Jezus.

Zo vertellen ze: “50+ gevangenen accepteerden JEZUS! Voor het eerst sinds het begin van dit jaar hadden we de gelegenheid om samen met onze kerkpartner @freedomchurchmc een gevangenis binnen te gaan om een aanbiddingsconcert en een preek te houden op de binnenplaats. Er mochten buiten 80 gevangenen aanwezig zijn, maar nog eens honderden gevangenen luisterden achter hun ramen mee naar de aanbiddingsmuziek.”

“We houden ervan te zien wat de liefde van jezus doet in een gevangenis. onze harten zijn gevuld en vol verwachting van wat God gaat doen in gevangenissen overal in het land”

“Deze mannen achter tralies hebben heel 2020 niemand kunnen zien, het aanbidden van Jezus was het eerste wat ze weer konden doen. We houden ervan te zien wat de liefde van Jezus doet in een gevangenis – meer dan 50 gevangenen accepteerden Jezus. Onze harten zijn gevuld en zo vol verwachting van wat God gaat doen in gevangenissen overal in het land. Let’s go!!”

In de korte video bij het bericht is te zien dat de voorganger een oproep doet aan de gevangenen om hun leven aan Jezus te geven: “Ik wil je handen in de lucht zien wanneer je zegt, ja, ik sta Jezus toe me te redden. Laat de vijand je niet vertellen dat je niet goed genoeg bent. Laat de leugens van de vijand je niet vertellen dat dit niet voor jou is, maar alleen voor iemand anders.” Nadat vele gevangenen hun handen opsteken, begint hij voor hen te bidden: “Wilt U hun ziel vullen, hun harten en hun leven.”

Lees het originele Instagram bericht hier: https://www.instagram.com/p/CM-It_cjiNg/

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen