Mega-conferentie ‘The Send’ komt naar Europa

We zijn opgetogen om te vermelden dat ‘The Send’ zal plaatsvinden in de Telenor Arena in Noorwegen, zo meldt evangelist Todd White op Twitter. Tickets voor het evenement, dat op 25 juni 2022 zal plaatsvinden, zijn al te verkrijgen op de volgende website

Missie

De missie van de conferentie is de volgende: “We dromen ervan een generatie jonge christenen te zien die volledig toegewijd zullen zijn aan Jezus en wiens leven dit reflecteert in geloof en daad. Het dagelijkse leven van veel mensen wordt gekenmerkt door onzekerheid, angst en sociale druk, maar we willen graag samen wandelen om een ​​verschil te maken – een verschil in scholen, buurten, de naties en gezinnen. Daarom moeten we all-in gaan!”

“we dromen ervan een generatie jonge christenen te zien die volledig toegewijd zijn aan Jezus en wiens leven dit reflecteert”

“Er ligt een kans voor ons: een kans om moed te zien opkomen en jonge christenen ‘Nee!’ te zien zeggen tegen passiviteit en passiviteit, en ‘Ja!’ om overal en altijd te worden gestuurd om de grote opdracht vervuld te zien.”

The Send International is een samenwerking van de volgende netwerken, organisaties en bewegingen: Circuit Riders, The Call, Youth with a Mission, Lifestyle Christianity, Christ for all Nations, Jesus Image en Dunamis.

Promo

In een promo-video voor het evenement wordt de missie nogmaals toegelicht: “Wij zien een mogelijkheid om te reageren, niet alleen met woorden maar ook met onze acties. Waarin buurten, scholen, families en de naties de liefde van Jezus zullen ontvangen. De tijd voor actie is nu en het begint met ons. Ben jij klaar om all-in te gaan?”

Bekijk het twitter bericht met de promo hier:

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen