Melania’s boodschap aan Amerika: “Herinner dat we één natie zijn onder God”

Met nog een paar dagen te gaan in het Witte Huis brengt Melania Trump een boodschap naar buiten voor het Amerikaanse volk: Laten we één natie onder God blijven. Dit meldt CBN News. 

In de brief haalt Melania de coronacrisis aan en de gevolgen die dit heeft gehad op het nieuws. "Alle naties hebben het verlies van dierbaren, economische pijn en de negatieve gevolgen van isolatie meegemaakt. Als uw First Lady was het inspirerend om aan den lijve te ondervinden wat de mensen van onze grote natie voor elkaar zullen doen, vooral wanneer we het meest kwetsbaar zijn.
Met bijna elke ervaring die ik heb gehad, merkte ik dat ik veel individuele verhalen met me mee naar huis nam in mijn hart."

Roddels
Over de rellen bij het Capitool en het nieuws dat daarna rondging, zegt ze: "Ik ben teleurgesteld en ontmoedigd over wat er vorige week is gebeurd. Ik vind het een schande dat er rond deze tragische gebeurtenissen schandalige roddels, ongegronde persoonlijke aanvallen en valse, misleidende beschuldigingen tegen mij zijn geweest - van mensen die relevant willen zijn en een agenda hebben. Deze keer gaat het alleen om het genezen van ons land en zijn burgers. Het mag niet worden gebruikt voor persoonlijk gewin."
"Onze natie moet op een beschaafde manier genezen. Vergist u zich niet, ik veroordeel absoluut het geweld dat heeft plaatsgevonden op het Capitool van onze natie. Geweld is nooit acceptabel."

Vrijheid
"Als Amerikaan ben ik trots op onze vrijheid om standpunten te uiten zonder vervolging. Het is een van de fundamentele idealen waarop Amerika is gebouwd. Velen hebben het ultieme offer gebracht om dat recht te beschermen. Met dat in gedachten zou ik de burgers van dit land willen oproepen om een moment te pauzeren en dingen vanuit alle perspectieven te bekijken."

"Ik smeek mensen te stoppen met geweld, aannames te doen op basis van de huidskleur van een persoon of verschillende politieke ideologieën te gebruiken als grond voor agressie en wreedheid. We moeten naar elkaar luisteren, ons concentreren op wat ons verenigt en uitstijgen boven wat ons verdeelt."

"Het is inspirerend om te zien dat zo velen een passie en enthousiasme hebben gevonden bij deelname aan verkiezingen, maar we mogen niet toestaan ​​dat die passie in geweld verandert. Onze weg voorwaarts is om samen te komen, onze overeenkomsten te vinden en de vriendelijke en sterke mensen te zijn waarvan ik weet dat we ze zijn." 

"De kracht en het karakter van ons land hebben zich geopenbaard in de gemeenschappen die zijn getroffen door natuurrampen en tijdens deze vreselijke pandemie die ons allemaal heeft getroffen. De rode draad in al deze uitdagende situaties is de niet-aflatende vastberadenheid van Amerikanen om elkaar te helpen. Uw medeleven heeft de ware geest van ons land laten zien."

Afsluitend: "Ik wil de miljoenen Amerikanen bedanken die mijn man en mij de afgelopen vier jaar hebben gesteund en de ongelooflijke impact van de Amerikaanse geest hebben getoond. Ik ben u allen dankbaar dat ik u mocht dienen op gebieden die mij dierbaar zijn. Met name vraag ik om genezing, genade, begrip en vrede voor onze grote natie. Laten we elke dag herinneren dat we één natie onder God zijn. God zegene u allen en God zegene de Verenigde Staten van Amerika."
Klik hier om haar hele brief te lezen.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen