“Mensen denken dat crisis voorbij is, maar deze winter begint het pas”

Flavio Pasquino, onderzoeker en eigenaar van het Youtube-kanaal BLCKBX, waarschuwt voor de tijd die komt. “Mensen denken dat de crisis voorbij is, maar er is nu een infrastructuur opgetuigd die wereldwijd miljarden kost. Met specifieke QR-codes wandelen we de digitale kooi in.” Pasquino schildert een apocalyptisch scenario dat stimuleert om niet bang, maar wel waakzaam te zijn.

Hij legt uit: “Nood breekt wetten. Als er echt een Ebola-achtig virus is en jonge mensen vallen om op straat, dan is er echt iets aan de hand. Geen enkel probleem om dan mondkapjes te dragen. Maar dat was natuurlijk niet aan de hand.”

“Het punt is dat veel mensen zich niet hebben verdiept en denken dat het voorbij is. Maar er wordt nu een infrastructuur opgetuigd die wereldwijd miljarden kost. De grootste investering ever. Met allerlei apparaten en software wordt er een hele industrie gebouwd rondom QR-codes.”

Begin van iets nieuws
Volgens Pasquino is dit het begin van iets heel nieuws. “Deze codes zijn er niet omdat de crisis deze winter ophoudt, maar het gaat deze winter pas beginnen.”

“Want het komt er nu op aan dat je moet aantonen met een QR-code dat je het virus niet meer hebt. Of je het virus gehad hebt, een vaccin hebt gehad of een negatief testbewijs hebt, in alle drie de gevallen moet je het aantonen met een QR-code.”

“Dat zijn ze wereldwijd aan het optuigen en dat is de digitale kooi waar we inlopen.”

“We gaan naar een infrastructuur waarin je moet bewijzen: ‘Ik heb het niet’, ‘ik ben gezond.’ Dat zijn ze wereldwijd aan het optuigen en dat is de digitale kooi waar we inlopen. Dat is een groot drama.”

Update cultuur
Volgens Pasquino gaat het niet om die ene injectie. “Die overleven de meesten wel. Maar daarna komt de update cultuur, want dat systeem moet blijven. Dus als de mutant komt, heb je weer een nieuw spuitje nodig.”

“Nu het systeem eenmaal is opgetuigd, wordt het erin gehouden en krijg je een ‘surveillance-cultuur’, het is een soort social creditering systeem. Steeds meer data worden gekoppeld aan je gezondheidsgegevens. Dat gaan ze rustig opschalen. Vervolgens komt de digitale ID-kaart.”

“Dit is niet een geheim of een complot, maar openbare plannen. De EU is hier al lang mee bezig, maar het gaat om timing. Nu is het goede moment. ‘A narrow moment of opportunity’, zoals Klaus Schwab zei. Dat gaan ze nu verzilveren.”

Echte probleem
Pasquino besluit met te zeggen wat het echte probleem is. “Ik ben bezorgd over het vaccin en de mRNA-technologie. Ik zie zeker de risico’s en de bijwerkingen. Maar het is bijna secundair.

“We gaan naar een infrastructuur waarin je moet bewijzen: ‘Ik heb het niet’, ‘ik ben gezond.'”

Waar het om gaat is, al zou er water in het spuitje zitten, dat ik het nog niet wil nemen, want je moet het valideren met een QR-code die je ervan hebt gemaakt. Hier ontstaat een digitale footprint, die je mogelijk zelfs nodig gaat hebben bij de slager.”

Bekijk hier het gesprek (uitgewerkt vanaf minuut 30):

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen