“Met mijn raps bemoedig ik om op te staan en het licht te laten schijnen”

“Ik ben sinds 2014 tot een radicale bekering gekomen. Ik zag het leven niet meer zitten. Ik geloofde wel in een God maar ik wist er verder niks over. Ik zei toen op een avond tegen God: ‘ik ben het zat, ik wil niet meer zo leven.’ Het leven had geen doel meer voor mij. Een paar weken daarna kwam mijn zus op bezoek die ook gelovig is en nam mij toen mee naar de kerk. In de dienst riep de voorganger dat God zei dat er drie mensen naar voren moesten komen. 

Tekst: Norvel Dortalina

De voorganger vroeg aan mij waarom mijn hart gesloten was. Hij zei daarbij dat ik dankbaar moest zijn dat God mijn gebeden niet had verhoord, anders zou ik hier niet meer staan. De voorganger bad toen voor mij en toen brak er iets in mij waardoor de Heer mij vulde met Zijn liefde en ik tot op deze dag erdoor veranderd ben en mijn leven een doel heeft!

Mijn leegte is vervuld door Jezus die in en door mij leeft. Sindsdien dien ik de Heer met heel mijn hart. 

Werkelijke realiteit
Een paar jaar daarna legde God op mijn hart om teksten te gaan schrijven en te gaan rappen, om zo mijn getuigenis te vertellen en het evangelie te verkondigen. Ik spreek daarnaast niet alleen maar over bloemen en bijen maar juist ook over de werkelijke realiteit waar we dagelijks mee te kampen hebben. Zowel voor mijn broeders en zusters maar ook voor de mensen die Jezus nog niet kennen. 

Mijn eerste singel Statement heb ik uitgebracht. Hierin bemoedig ik een ieder om op te gaan staan en het licht te laten schijnen! Dit is nog maar het begin van vele andere liedjes die zullen komen tot eer en glorie van de Heer! 

Klik hier voor meer informatie.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen