Mike Bickle deelt praktische tips om te groeien in gebed

Vind jij het lastig om een sterk gebedsleven te ontwikkelen? Mike Bickle van de International House of Prayer in Kansas City deelde op Facebook een praktisch plan voor iedereen die wil groeien in gebed.

“Ik begrijp wat er lastig is aan het ontwikkelen van een consistent gebedsleven, omdat ik me er doorheen heb geworsteld. Maar door Gods genade ben ik in staat geweest om een ​​consistent gebedsleven te behouden.”

Praktisch plan
“Ik wil een praktisch plan met je delen om je te helpen groeien in gebed. Het is een plan dat mij al vele jaren heeft geholpen.

1. Maak een schema voor regelmatige gebedstijden. Een schema helpt je tijd apart zetten om te bidden.

2. Maak een gebedslijst. Een gebedslijst helpt je om je te concentreren op waar je voor gaat bidden.

3. Ontwikkel een juiste kijk op God. Een juiste kijk op God zorgt ervoor dat je wilt bidden.”

Resultaten
“Ik worstelde op de universiteit om mijn gebedsleven te ontwikkelen. Een leider stelde voor om elke dag een tijd in te plannen en een gebedslijst te maken. Hij verzekerde me dat het doen van deze twee dingen mijn gebedsleven in de loop van de tijd zou veranderen. Hij had gelijk!

Ik aarzelde eerst, maar zijn raad aan mij werkte. Als je tijd voor gebed inplant en een gebedslijst maakt, zul je tien keer meer bidden dan nu. Ik zeg dit al meer dan dertig jaar.

Mensen geloven het meestal niet en sommigen zijn er zelfs tegen. Toch blijf ik het zeggen, omdat ik de waarheid ervan in mijn eigen leven heb bewezen en de resultaten heb gezien van anderen die het plan in hun eigen leven toepassen.”

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen