Miljoenen mensen doen mee met dag van gebed en bekering, ook vicepresident Pence sluit aan

Over de hele wereld werd er zaterdag stilgestaan bij de wereldwijde dag van gebed en bekering – waaronder ook in Nederland – in het kader van de Return. Miljoenen mensen deden mee, waaronder zo’n 100.000 mensen bij de Washington Mall in Washington. Via de livestream werd er massaal meegekeken vanuit andere landen.

Jonathan Cahn opende de dag, door het blazen op de sjofar. “We zijn getuige geweest van het donkerste jaar ooit in Amerika. Een jaar waarin de wereld en in het bijzonder Amerika opgeschud is”, zei Jonathan Cahn, medevoorzitter van het evenement in zijn openingsrede. “Dit is geen bijeenkomst, het is geen seminar, het is een heilige bijeenkomst. Dit is een afgesproken bijeenkomst op een afgesproken plaats op een gezette tijd.”

Franklin Graham leads a prayer march in Washington, D.C.

Posted by Fox News on Saturday, September 26, 2020

Tientallen prominente christelijke leiders spraken op het event, waaronder Anne Graham Lotz die zaterdagochtend de aftrap gaf door de menigte te vertellen dat het tijd is voor Amerika om zijn ogen op God te richten.

“Ik geloof dat onze natie in een crisis verkeert. Onze natie bevindt zich in een moeilijke situatie en het is tijd om omhoog te kijken en de Heer te zien,” zei Lotz. ‘De wereld wordt geschud om ons omhoog te laten kijken.’

Gathered with well over 50,000 roaring in worship with my friend Michael W Smith on the steps of the Lincoln Memorial! AMERICA IS WAKING UP!!! 🇺🇸❤️🚀#PrayerMarch2020

Posted by Sean Feucht on Saturday, September 26, 2020

Andere belangrijke figuren die aanwezig waren, zijn Don Moen, Pat Boone, Michael Brown, Jonathan Friz, Grant Berry, Robert Mawire, Ricky Skaggs, Tom Demaree, Rick Scarborough, Jason Hershey, Kent & Candy Christmas, Dr. Harrison, Donnell & Stephanie Vigers, Blackwoods, Gloria Elliott, Terry & Barbi Franklin, Kevin Sorbo, Cindy Jacobs, Frank Amedia, John Kilpatrick en Kevin Jessip Franklin Graham, Michael W Smith.

Verrassingsbezoek
Er kwam ook nog een verrassingsbezoek in de persoon van vicepresident Mike Pence. Hij hield ook een toespraak, te zien op de onderstaande video.

The Vice President Mike Pence surprises us to join in prayer over America today!!Here is his entire speech (from the front row 🤣) and it is POWERFUL!!!!We are officially now inviting him to #LetUsWorship in Washington DC on October 25th!!!GOD IS MOVING IN OUR NATION!!!! Join us in the mall next month!!!

Posted by Sean Feucht on Saturday, September 26, 2020

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen