Missie Amsterdam: vijf prachtige wonderen die God deed

Deze week organiseert River Church in Amsterdam het event ‘Missie Amsterdam’, waarbij ze de hele week lang met een grote groep de straat op gaan mensen over Jezus te vertellen. Het is een krachtig event, waaruit veel getuigenissen ontstaan. We zetten er vijf op een rij:

1. Jongen en een meisje nemen Jezus aan
“Toen we voor het evangeliseren aan het bidden waren, zag ik een koppel voorbij lopen waarbij ik voelde dat ik voor hen moest bidden. Maar ik wilde het gebed niet verstoren. Later kwam ik hen alsnog tegen en ze waren open.

“Hoewel het meisje in het begin nog sceptisch was, gaven ze allebei hun leven aan Jezus. Het was heel bijzonder.”

2. Oudere man in tranen toen hij het evangelie hoorde
“Een oudere man stond in het winkelcentrum en toen we over Jezus spraken, deed hij zijn gehoorapparaatje in. Hij hoorde de boodschap en was zo geraakt. Hij vertelde dat hij naar de kerk was geweest, maar de boodschap niet kon verstaan vanwege zijn gehoorproblemen.”

“Hij vond het erg bijzonder dat God ons naar hem toe had gestuurd en begon zelfs te huilen toen hij het evangelie hoorde. We hebben met hem gebeden.”

3. Twee jonge dames aangeraakt en willen nu naar de kerk komen
“Bij het Bijlmerstation zagen we twee meisjes lopen die best stoer en hard leken, en dus voor je gevoel moeilijker te bereiken. Desondanks zijn dat vaak de mensen die heel open zijn. We liepen naar hen toe en ze waren verward. Ze vroegen: ‘Wat wil je?'”

“Toen deelden we het evangelie en de meisjes zeiden dat we al de derde waren die het tegen hen zeiden. Ze zei: ‘Dat kan geen toeval zijn, ik moet mijn leven gaan veranderen.’ Ze nam Jezus aan en vroeg ook het adres van de kerk, omdat ze voelde dat ze daarheen moest. Ze waren allebei zo blij.”

4. Suïcidale man schreeuwde het uit naar God en kwam evangelisten tegen
“We vertelden het evangelie aan een man die een einde aan zijn leven wilde maken. Die ochtend bad hij in wanhoop tot God en in de middag ontmoetten wij hem op straat. Hij was overweldigd en gaf zijn leven aan Jezus. Hij gaf ook zijn nummer en wil graag naar de kerk komen.

5. Vrouw geneest van rugpijn
“We ontmoetten een vrouw die flinke rugpijn had. We baden voor haar en haar ogen werden groot toen we vroegen om haar rug te bewegen. Normaal kon ze het niet, maar nu was de pijn bijna helemaal weg. Toen we nog een keer baden, was het helemaal weg. Het was zo bijzonder om haar gezicht te zien. Ze was heel blij.”

Klik hier om het interview met organisator David Gasser te zien over Missie Amsterdam.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen