Mission Amsterdam: groepen christenen worden getraind in evangelisatie en zien vele bekeringen op Amsterdamse straat

River Church in Amsterdam organiseert al voor het vierde jaar de school voor evangelisatie, ‘Mission Amsterdam’. Een week waarbij meer dan dertig christenen de hele week de straat op gaan om het evangelie te prediken. Daarbij maakten dagelijks vele tientallen mensen een keuze voor Jezus. Sinds zaterdag is de editie van 2021 begonnen. “Iedereen is zo vol vreugde over wat de Heer heeft gedaan”, zegt een student.

De school loopt een week lang, met een vast programma. In de ochtend zijn er onderwijssessies en in de middag gaat men de straat op het evangelie te prediken en mensen naar Jezus te leiden. ‘s ochtends onderwijssessies en gaan we’ s middags de straat op om het evangelie te prediken en mensen naar Jezus te leiden.

In de eerste paar dagen hebben ze voor en met velen kunnen bidden dat ze Jezus in hun hart zouden ontvangen als hun Heer en Verlosser. David Gasser, die organisators Ben en Jacky Kroeske ondersteunt, zegt: “Mensen staan ​​zo open om het evangelie te horen en erop te reageren.”

“Wat dinsdag bijzonder was, is dat we met veel moslims hebben kunnen bidden dat ze Jezus in hun hart zouden ontvangen.”

Getuigenis
Een van de studenten vertelt: “Dit is de eerste keer dat ik dit doe en het is geweldig om te zien hoe ik in de loop van deze week verander. Ik was nerveus om aan het begin van de week met mensen te praten maar het gaat nu steeds natuurlijker.”

Trainen
River Church vertelt hoe ze mensen trainen. “We hebben een flink aantal studenten voor wie het de eerste keer is dat ze de straat op gaan. We leiden ze op en sturen ze samen met een meer ervaren persoon.”

“Wat bijzonder is om te zien met alle studenten die de straat op gaan, is dat wanneer we na de Outreach-tijd weer samen naar de ontmoetingsplaats komen, iedereen zo vol vreugde is over wat de Heer heeft gedaan. Ze hebben gezien hoe mensen God leerden kennen en Jezus ontvingen. De hele hemel verheugt zich werkelijk over iemand die tot bekering komt.”

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen