Moeder met buitenbaarmoederlijke zwangerschap hield de baby vast vanwege een droom van God

Artsen vertelden een moeder om haar buitenbaarmoederlijke zwangerschap te beëindigen, anders zou ze kunnen sterven. Maar ondanks alle tegenslagen vertrouwde ze God, want God sprak tot haar man dat ze dit kind zouden krijgen en dat ze hem Juda Emmanuel zouden noemen.

Sabina Patterson, de moeder van een tweeling, verlangde naar nog een kind toen ze eind veertig was. Maar de artsen ontdekten complicaties, waardoor ze geopereerd moest worden. Op een avond voordat ze geopereerd moest worden, sprak God tot haar man, Jermaine.

Het echtpaar bad om 23:15 uur. Toen, om middernacht, sprong de man plotseling uit bed. Hij zei meteen tegen Sabina: ‘God zei dat je zwanger bent. Hij zal je een zoon geven, Juda Emmanuel!’

Buitenbaarmoederlijke zwangerschap
Dus de volgende dag ging het paar naar het ziekenhuis om te bevestigen of ze echt zwanger was. Uit de resultaten van de zwangerschapstest bleek inderdaad dat ze in verwachting was. Doktoren stelden echter vast dat het een ‘schijnzwangerschap’ was, omdat de baby op de eileider werd gevonden en deze zo snel mogelijk moest verwijderen.

Ondanks het slechte nieuws bleef Sabina vertrouwen in Gods belofte. Ze liet de baby zich ontwikkelen op haar eileider, ongeacht mensen die aan haar twijfelden. Mensen dachten zelfs dat ze gek was.

‘God kan het dwaze gebruiken om de wijzen beschaamd te laten staan’, zei ze.

Gevaar
Sabina ging voor haar prenatale zorg naar verschillende dokters. Maar ze kon niemand vinden die voor haar zaak zou zorgen. Toen ze acht weken was, ging ze naar een christelijke kliniek. Bij Sabina werd een buitenbaarmoederlijke zwangerschap vastgesteld en de baby ontwikkelde zich op haar linker eileider. Erger nog, ze kreeg vleesboomtumoren in haar baarmoeder, die tot de dood van haar en haar kind konden leiden. Daarom adviseerden artsen dat ze haar baby eruit moesten halen om haar leven te behouden.

Maar het kon Sabina niet schelen wat de dokters haar vertelden en ze hield de baby. Ze geloofde dat God zou doen wat Hij zei dat Hij zou doen, en dat Juda gezond zou worden geboren en dat het goed zou komen met haar.

Zes maanden later toonde God inderdaad Zijn wonderbaarlijke kracht.

Bekijk het volledige getuigenis en wees gezegend!

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen