Mooie beelden: snelgroeiende Amsterdam City Church evangeliseert met prachtige worship op straat, mensen aangeraakt door Gods liefde 

Amsterdam City Church is een kerk die nog geen twee jaar bestaat, maar inmiddels hebben ze al 300 wekelijkse bezoekers. De kerk is erg populair onder jongeren én sterk in evangelisatie. Elke maand gaan ze de stad in op donderdagavond om te zingen en het evangelie te prediken. Revive.nl was erbij.

Outreach-coördinator Blessing vertelt: “Het event is onze optocht naar het Paasfeest toe. We doen het elke maand, bij De Dam laten we de liefde van Jezus zien. God is liefde en mensen voelen dat door de liederen die we zingen. Als Jezus niet was opgestaan, dan waren we niet gered.”

De reacties van omstanders zijn heel positief. Een Italiaanse katholieke dame is onder de indruk van de aanbidding, terwijl een Nederlandse niet-gelovige man al een kwartier diep onder de indruk staat te luisteren. “Wat ik hier ervaar is totaal anders dan de negativiteit die je overal ziet in de wereld.”

Flyers
Naast het zingen zijn veel jonge mensen druk bezig met evangeliseren en flyers uit te delen. “De reacties zijn heel goed, mensen voelen zich aangetrokken door muziek. Wij willen gewoon zielen winnen, voor de Heer.”

Bekijk hier de beelden:

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen