Mozaiek organiseert doopfeest op 7 locaties: inmiddels al 100 dopelingen

Aanstaande zondag 13 juni zal het doopfeest plaatsvinden via een livestream van de dienst in Veenendaal. Tijdens de dienst zal er regelmatig geschakeld worden tussen de 7 locaties waar er gedoopt gaat worden.

“iedereen die zich laat dopen heeft een uniek verhaal en een eigen weg met god”

Mozaiek kondigt aan op Facebook: “Zondag is het feest! Op zeven locaties door het hele land gaan we dopen. Wat een bijzonder moment gaat dat zijn! Iedereen die zich laat dopen heeft een uniek verhaal en een eigen weg met God.”

Doopgetuigenissen

Ze vervolgen het bericht: “Hoe gaaf is het om al die verhalen van hoop te lezen. Op onze website vind je de doopgetuigenissen van alle dopelingen. In deze quotes lees je er al een voorproefje van. We zijn onwijs trots op iedereen die deze mooie keuze heeft gemaakt.”

Op de website staan veel getuigenissen. Bijvoorbeeld die van Emily, die niet christelijk is opgevoed. “Na een zware periode thuis is mijn moeder op mijn 15e meegenomen naar de kerk. Zij kwam tot geloof en veranderde haar leven compleet. In de zomer dat ik 16 werd gingen we naar de Betteld op vakantie. Mijn leven is daar echt veranderd.

Ik ontmoette mensen die mij accepteerden, ik werd genezen van mijn knie maar vooral: ik zag een God die van MIJ hield!” Uiteindelijk, enkele jaren later laat ze zich nu dopen. “Ik wil dichter bij God komen en mij laten dopen. Ik kan niet wachten.”

Vele mooie getuigenissen en informatie over hoe je aan te melden vind je op de website van Mozaïek.
Het Facebook bericht lees je hier.

Almere
Revive.nl plaatst maandag een interview met Arjen ten Brinke, voorganger van Mozaïek033 en vanuit het voorgangersteam betrokken bij Mozaiek Almere. Een kerk die in de opstartfase al snel groeit en waar in dit weekend ook zeven mensen gedoopt worden.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen