Mozaiek Worship en InSalvation brengen lied uit over opwekking in Nederland: “De kerk moet op de knieën bidden om een uitstorting van de Geest”

“Verlangen jullie naar opwekking? De meesten van ons hebben ergens wel zo’n sluimerend verlangen naar een spectaculaire doorbraak, naar een tijd waarin alles anders wordt. En dat is een legitiem verlangen, ik geloof zeker dat we die tijd gaan meemaken. En dat is ook hard nodig!” Dat schreef Jan Pool maandag in een boodschap op Facebook. De aanleiding van zijn boodschap over opwekking, is een nieuw lied dat door Mozaiek Worship en InSalvation is uitgebracht. Het lied ‘Huis van Gebed’ is geschreven door Kees Kraayenoord en Jafeth Bekx. In het lied wordt het verlangen naar opwekking in Nederland uitgezongen. Halverwege het lied bidt Jan Pool in de videoclip een gebed uit voor opwekking in ons land.

“Het is mijn gebed dat er in de kerk van Nederland een ontevredenheid over de status quo van de kerk komt en dat we het gaan uitroepen naar God. Het is niet overdreven om te zeggen dat de toekomst van de wereld in handen is van de plaatselijke kerken.

De enige echte hoop die de wereld heeft is Christus in ons en de Heilige Geest die door ons heen werkt. Daarom hebben we het zo nodig om vol te zijn van Gods Geest!”, schrijft Jan verder in zijn boodschap op Facebook.

Hij gelooft dat het lied ‘Huis van Gebed’ een lied is voor deze tijd. “De kerk moet op de knieën en bidden om een nieuwe uitstorting van de Heilige Geest.”

Bekijk hieronder de videoclip van ‘Huis van Gebed’:

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen