Muzikantenechtpaar uit Verenigd Koninkrijk schrijft voorbedelied voor Afghaanse vrouwen: ‘Who will cry out?’

We wilden een video met jullie delen die we hebben gemaakt van een klaaglied (voorbedelied), dat we deze week hebben geschreven als reactie op de tragische gebeurtenissen in Afghanistan. Zelden hebben we zo’n sterke overtuiging gevoeld om iets urgents te ondernemen als reactie op wat we in het nieuws zien.” Dat schreven muzikantenechtpaar Nigel Cameron en Julie Cameron-Hall woensdag in hun nieuwsbrief.

“We voelden zo’n urgentie, dat we besloten om de volgende ochtend een video bij het lied te maken. Ons gebed is dat de video je zal helpen tijd te nemen om te treuren en het uit te roepen in voorbede voor de mensen in Afghanistan.”

Ze schrijven verder: “Als muzikanten en artiesten hopen we dat hetgeen we creëren, mensen in beweging zal zetten. Als het mensen genoeg in beweging zet om te bidden, wie weet wat voor bovennatuurlijke tussenkomst God dan kan geven door onze kunst, onze tranen en gebeden.”

Uitroepen
Het lied is inmiddels ook te beluisteren op de site van de ‘World Day of Prayer’ organisatie in Engeland, Wales en Noord-Ierland. De organisatie schrijft daarbij: “Neem alsjeblieft de tijd om deze video te bekijken, vooral als je worstelt met hoe te bidden voor Afghanistan.”

Ook Nigel en Julie benadrukken het belang van gebed voor Afghanistan aan het eind van hun nieuwsbrief nog eens: “Laten we doorgaan met het uitroepen naar God voor de mensen in Afghanistan.”

Bekijk hier de video met het voorbedelied:

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen