Nathan genas na gebed van zeldzame vorm van lymfklierkanker

Nathan de Waal had een zeldzame vorm van lymfklierkanker, die zeer moeilijk te behandelen was. Mocht hij het overleven, dan zou zijn gezondheid en zijn vruchtbaarheid sterk zijn aangetast. Maar hij maakte een wonder mee…

Hij vertelt: “In 2010 kreeg ik een diagnose van kanker, toen stortte mijn wereld even in. Echter, toen ik het ziekenhuis uit kwam, ben ik gelijk naar de bakker gegaan om gebak te halen om mijn genezing alvast te vieren. Hiermee activeerde ik mijn geloof.”

“In de periode daarna zocht ik de Heere ernstig. Ik ben op mijn knieën gegaan en ik heb antwoord van de Heer ontvangen dat ik zou genezen en er twee keer sterker uit zou komen. Het was geweldig om dat geloof en die zekerheid te hebben.”

Zeldzame vorm
Desondanks zag het er na verder onderzoek niet zo goed uit. “Ik bleek een zeldzame vorm van lymfklierkanker te hebben die moeilijk te behandelen was. Ik zou 32 chemobehandelingen nodig hebben, een stamceltransplantatie en enkele weken in quarantaine moeten. Ook zou ik door die kuur onvruchtbaar worden.”

“Sinds afgelopen jaar heb ik ook gehoord dat ik weer vruchtbaar ben. De Heer heeft me genezen!”

“Toch bleef ik geloven in de Heer en Hij droeg me op de momenten dat ik slecht lag. Ik heb altijd de hoop en de zekerheid gehad dat ik genezen zou worden. Later, na meerdere onderzoeken, constateerden de artsen dat de kanker weg was!”

“De Heer heeft me genezen en al mijn organen zijn weer hersteld! Mijn longcapaciteit en mijn hartfunctie waren slecht, maar het is weer goed. Sinds afgelopen jaar heb ik ook gehoord dat ik weer vruchtbaar ben. De Heer heeft me genezen!”

Nathan heeft ook een vrouw ontmoet met wie hij gaat trouwen. “De Heer is goed en we krijgen dubbel terug wat de duivel heeft gestolen.”

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen