Nazha over radicale islam in Nederland: “Ik word als ex-moslim al veertig jaar ernstig bedreigd”

Nazha Laurens (48) groeide als moslim op in een Marokkaanse familie. Terwijl ze als jong kind al vraagtekens zette bij de islam – omdat er zoveel gelogen werd in haar omgeving -, werd dit bevestigd toen ze op haar achtste de stem van Jezus hoorde. “Toen ik me daarover uitsprak werd ik direct in elkaar geslagen. In de veertig jaar die op die ontmoeting met God volgde, ben ik constant bedreigd, vernederd en mishandeld. Maar ik zal nooit buigen voor de islam”, zegt Nazha. Ze houdt zich veel bezig met evangelisatie, vaak ook onder moslims. Uit recente onderzoeken blijkt dat dit – zelfs in Nederland – zeer gevaarlijk is.

Ze vertelt in wat voor gezin ze opgroeide. “Mijn ouders waren moslim. Mijn vader was samen met zijn derde vrouw. Hij was erg agressief en leerde ons om joden en christenen hartgrondig te haten. Als kind al werd ik zo bang van de islam, ik was gevangen door angst. Ook had ik sterk het gevoel dat de islam niet de waarheid was, omdat er om mij heen zoveel gelogen werd. Op mijn achtste werd dit gevoel bevestigd, toen Jezus hoorbaar tot me sprak. Ik besefte dat ik Hem moest gaan zoeken.”

“Ook had ik sterk het gevoel dat de islam niet de waarheid was, omdat er om mij heen zoveel gelogen werd. Op mijn achtste werd dit gevoel bevestigd, toen Jezus hoorbaar tot me sprak.”

Klappen
“Toen ik me over Jezus uit begon te spreken, kreeg ik veel klappen. Zowel in mijn familie als ook binnen de moskee. Er was jihadisme aanwezig in de moskee en leiders probeerden mij met geweld monddood te maken.” Nazha vertelt dat ze heftige dingen zag. “De moskee bestond uit ellende en angst. Ik heb letterlijk gezien hoe vrouwen daar betast en getraumatiseerd werden.”

“Thuis leerde ik dat Hitler een goede man was, omdat hij de Joden vermoordde. Toen ik op mijn twaalfde boekjes over hem ben gaan lezen in de bibliotheek, besefte ik dat hij een monster was. Ik kreeg door hoeveel leugens er in mijn familie verteld werden.”

“Thuis leerde ik dat Hitler een goede man was, omdat hij de Joden vermoordde.”

Weerstand
Uiteindelijk wilde ze Jezus officieel aannamen en zich laten dopen. Dat zorgde voor enorme weerstand vanuit haar familie. Ze werd van hen verstoten. “Vanaf dat moment nam de haat richting mij alleen maar toe. Ik heb in Nederland letterlijk duizenden doodsbedreigingen gehad. Het is heel extreem geweest.”

Nazha waarschuwt. “Je hebt half geen idee hoe sterk de jihad in Nederland voet aan de grond heeft. Moslims doen zich goed voor en wekken de schijn dat er niets aan de hand is. Dat kunnen ze doen, omdat je binnen de islam mag liegen. De islam-godsdienst brengt leugenaars voort die hun ware gezicht pas echt laten zien als ze in de meerderheid zijn. Hun leugens worden gebruikt om hun doeleinden te ondersteunen: namelijk de islam groot maken ten koste van joden en christenen.”

“Moslims doen zich goed voor en wekken de schijn dat er niets aan de hand is. Dat kunnen ze doen, omdat je binnen de islam mag liegen.”

“De leugens zijn altijd gesluierd. Ze verblinden de overheid, bedrijven en scholen. Het is een geest. Het is een regime. De islam is van binnen zo pervers. Je mag liegen als je een man bent en je wilt overspel plegen en ook liegen als je een tweede of derde vrouw wilt trouwen. Het liegen, wat rechtsgeldig is in de islam, heeft een naam ’taqiyya’, iets waarvan een moslim zonder gewetensproblemen gebruik kan maken. Je mag liegen tegen je vrienden, tegen je vrouw en tegen je vijanden.”

Invloed
“Of hun invloed toeneemt? Zeker! Ze hebben al in een paar grote steden een Marokkaanse burgemeester – waarmee ik niet zeg dat zij de agenda van de jihad uitvoeren, maar wel dat we niet naïef moeten zijn. Nederland heeft ook een bondgenootschap met Marokko en Turkije. Wist je dat de bedreigingen die ik krijg niet alleen van mensen op straat komen, maar ook van islamitische criminologen of mensen hoog in de overheid? Ze stalken en bedreigen je. Ze bekleden hoge posities om hun invloed te vergroten.”

“Wist je dat de bedreigingen die ik krijg niet alleen van mensen op straat komen, maar ook van islamitische criminologen of mensen hoog in de overheid?”

Nazha vertelt dat de islam niet voor niets de ‘maan-religie’ is. “De maan is de heerser van de nacht. De islam bestaat uit manipulatie, controle en misleiding.”

Feesten en drugs
Nazha gelooft dat de islam in Nederland oprukt. Desondanks zie je ook veel islamitische jongeren die sterk verwesteren en ook feesten en drugsgebruik. Hoe kijkt ze hier dan naar? “Dat past in het plaatje van de islam. De Arabieren hebben al hun goden samengevoegd tot het concept ‘Allah’. Ze waren altijd al bezig met feestjes, drinken, blowen. Dat past in de cultuur.”

“God heeft de joden apart gezet, maar de volkeren waar de islam uit voortkomt hielden zich nooit aan Gods wetten. Als je hun rituelen bestudeert, dan zie je dat het eigenlijk heel heidens is. Het Suikerfeest komt ook uit het heidendom.”

“Ze maken vaak gebruik van zelfmedelijden. Ze laten zien hoezeer ze onderdrukt worden, zo winnen ze mensen voor zich.”

Hoewel moslims voor zichzelf vaak lage standaarden hebben, leggen ze bij anderen hoge standaarden op, merkt Nazha. “Als vrouw mag je eigenlijk je wenkbrauwen niet eens epileren. Ook is het niet de bedoeling dat je westerse kleding draagt, zoals een stropdas. Juist door hun eigen wetten te blijven handhaven, willen ze komen heersen.” Nazha vertelt hoe ze moslims vaak ziet werken. “Ze maken vaak gebruik van zelfmedelijden. Ze laten zien hoezeer ze onderdrukt worden, zo winnen ze mensen voor zich.”

Zelfdestructie
Desondanks ziet ze ook veel zelfdestructie binnen de islam. “Je ziet dat er bij demonen geen eenheid is, dat is alleen bij Jezus. Je ziet bijvoorbeeld dat Iran over Saoedi-Arabië wil heersen, en andersom. Daar komt vernietiging en oorlog van. Het gewone volk wordt zwak en ziek en de christenen worden eruit gegooid. De duivel gebruikt de islam om te roven, te stelen en te verdelgen.”

Op haar vijftiende werd Nazha het huis uitgezet door haar ouders, maar dat zorgde er desondanks niet voor dat ze meteen radicaal Jezus ging volgen. “Ik werd overgeleverd aan de wereld. Ik wist niet hoe ik moest leven en ben toen gaan samenwonen, gaan trouwen en uiteindelijk gaan scheiden. Ik leefde met een katholieke man die geen relatie had met Jezus.”

In al die jaren noemde ze zichzelf wel christen, maar op haar 42e kwam het moment dat haar ogen écht opengingen. “Toen ik 42 was, werkte ik bij justitie en het verbaasde me weer hoeveel moslims betrokken waren bij roven en geweld. Ik verbaasde me er zo over en ging erover met God praten.”

Vervolging
Ze wijdde haar leven daarna helemaal toe aan Jezus. “Toen is de vervolging alleen maar heviger geworden. Ik ging de straat op om te evangeliseren en ik werd met de dood bedreigd. Moslims gingen mij filmen en uitschelden. Hoewel dat niet mag, deden ze het toch.”

“Maar toch heb ik een enorme bewogenheid voor hen. Ze zijn allemaal verloren en dreigen voor eeuwig naar de hel te gaan.”

“Maar toch heb ik een enorme bewogenheid voor hen. Ze zijn allemaal verloren en dreigen voor eeuwig naar de hel te gaan. Ze hebben Jezus nodig!” Tegelijkertijd stelt ze de misstanden wel aan de kaak. “Ik schrijf wel wethouders en burgemeesters aan om hen alert te maken, als ik misstanden zie. Dat deed Esther in de Bijbel ook.”

Gods vrede
Nazha vertelt dat er geen enkele angst in haar leeft. “Ik ben zó vrij. Gods vrede is in mij, ik ken geen vrees, halleluja! De Bijbel zegt: ‘Sterven is een gewin’, omdat de dood verslagen is. Soms zeg ik op straat tegen bedreigers: ‘Kom maar! Vermoord me dan, ik wil je met plezier mijn adres geven.’”

“Soms komen er ook vrouwen met hoofddoekjes op mij af die me in elkaar willen slaan. Of ze intimideren me online. Vaak word ik toegevoegd door moslimvrouwen in pornochats. Dan zie je hoe sterk hun onreine geest is. Ze doen er alles aan om je reputatie door het slijk te halen.”

“Soms zeg ik op straat tegen bedreigers: ‘Kom maar! Vermoord me dan, ik wil je met plezier mijn adres geven.’”

“Maar weet je wat mooi is? God is degene die de nederige verhoogt en de hoogmoedige vernedert. Hij zal alle aanklachten rechttrekken en alles ten goede keren.”

Ondanks de tegenstand die ze ervaart, is haar bewogenheid voor het volk groter dan ooit. “Ik huil zo vaak om het volk, over de diepe verlorenheid waarin ze verkeren. Ze leven in afgoderij en ongehoorzaamheid.”

Dichtklapte
In de afgelopen acht jaar heeft Nahza opnieuw geleerd om haar stem te gebruiken. “Ik ben als kind zo sterk het zwijgen opgelegd en ook mishandeld, dat ik volledig dichtklapte en bang was om de waarheid te prediken. Maar God heeft me weer opgericht en moedig en sterk gemaakt. Hij heeft de angst uit mijn hart verbannen.”

“Ik zei tegen Hem: ‘Heer, ik ga waar U mij heen stuurt.’ Ik ben een zendeling uit Marokko die niet buigt voor manipulatie. De waarheid van God maakt vrij.”

“Maar God heeft me weer opgericht en moedig en sterk gemaakt. Hij heeft de angst uit mijn hart verbannen.”

“Ondanks het feit dat ik in het begin bang was, zag ik hoe Handelingen 1 vers 8 werkelijkheid werd. Ik heb kracht ontvangen om de waarheid van God te vertellen. Elke keer werd die zalving sterker en leerde ik om Gods woorden te spreken. Uit mijn binnenste gingen stromen van levend water stromen. Ik ging met christenen naar het winkelcentrum of naar het park. Soms deden we het ook op een hele leuke manier, bijvoorbeeld door koffie en thee te schenken voor mensen.”

“Ik zie hoe hele moslimgezinnen tot Jezus komen. Ze raken ervan overtuigd dat ze zich moeten afkeren van de occulte islam. Desondanks zijn ook veel bekeerlingen bang om zich uit te spreken over Jezus, omdat ze de druk voelen van de families om hun heen.”

Niet bang
“Ik ben niet bang. Laat ze maar lachen, ik weet voor Wie ik het doe. Laatst stond ik tegenover vijf moslims van allemaal 1 meter 90 die dreigden om mij in elkaar te slaan. Ik zei: ‘Kom maar op, ik ben niet bang, ik sta hier niet in mijn naam en in mijn kracht. Ik zette een stap naar voren. Toen begonnen ze te vloeken, te schelden en te spugen. Ze deinsden terug en dropen af. Het was alsof ik David was, met een verslagen Goliath voor mij.”

“Ik zei tegen die persoon: ‘Ik wil je een hand geven en je zegenen met de liefde van Jezus Christus, haha. Toen rende hij weg.”

“Ik word wel vaker bespuugd. Mensen roepen ‘heks’ en beginnen te spugen. Het zijn demonen die manifesteren. Ik zei tegen die persoon: ‘Ik wil je een hand geven en je zegenen met de liefde van Jezus Christus, haha. Toen rende hij weg. Als je liefde, vrede, kracht en waarheid blijft tonen, dan hoef je nooit bang te zijn. Ik ben sowieso niet bang voor de dood, want mijn geest gaat rechtstreeks naar Hem.”

Steun de missie van Revive!
Help onze impact te vergroten!

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen