Honderden ‘hongerige’ Nederlanders trekken naar buiten; aanbidden God in de buitenlucht

Met honderden medegelovigen samenkomen en God met hart én mond aanbidden, dat is waar de meeste christenen erg naar verlangen. Daarom staan veel leiders op met creatieve ideeën om samen te komen in de openlucht. Juist in het zomerseizoen wordt dit weer populair. Afgelopen weekend waren er in zowel Huizen als in Nunspeet een grote massa mensen bijeen. Bekijk de beelden:

In Nunspeet organiseerde Nunspeet voor Jezus weer een prachtige bijeenkomst op een bedrijventerrein. Gastspreker was Tom de Wal, die een genezingsdienst hield. “Een mooie genezingsdienst gehad in Nunspeet. We zien uit naar de getuigenissen. God is goed. 400 mooie hongerige mensen. Iedereen een boeken pakket mee naar huis gegeven”, zette Frontrunners Ministries op Facebook.

Huizen
In Huizen werd er ‘Kom Laten Wij Aanbidden’ georganiseerd, waar ook honderden mensen samenkwamen in de openlucht van veel verschillende kerken. Op de plek werd beleden dat er zoveel verdeeldheid is en zocht men samen het aangezicht van God.

Een bijzonder moment was toen voorganger Sebastiaan van Wessem van Celebration Church in Hilversum en Huizen het avondmaal leidde. Hij legde uit: “Het avondmaal vieren betekende in de eerste kerk dat je automatisch staatsvijand was van het Romeinse rijk. Zo radicaal was het om Jezus als Koning te hebben.”

“Door samen het avondmaal te vieren, is dat een demonstratie van onze loyaliteit aan Jezus. We proclameren ermee dat Jezus onze Heer is.” Van Wessem legt ook uit hoe aan de tafel van de Heer iedereen een is, ongeacht huidskleur, status of culturele achtergrond. “Iedereen is gelijkwaardig in het koninkrijk van God.”

“De duivel vindt het verschrikkelijk dat we als eenheid aan de tafel van de Heer zitten. Hier gaat een enorme impact vanuit. We zijn eenparig samen in Yeshua.”

Hij bidt: “We willen onze onenigheid en verschillend denken afleggen bij het kruis en proclameren dat U Heer bent over de kerk.”

De bijzondere beelden van deze samenkomst vind je hier.

Urk
Ook op Urk kwamen christenen samen, onder begeleiding van Jan Durk Wierda. Bekijk hier de beelden:


Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen