Nederlanders zien op campagne in Tanzania duizend mensen tot geloof komen

Pastor en evangelist Fausto Tumolo en evangelist Gijs van Rooijen van Impact Nations for Christ zijn van 8 tot 13 juni in Tanzania Afrika geweest voor een campagne van drie dagen! “Meer dan tienduizend mensen kwamen erop af.”

Gijs van Rooijen: “In dat gebied is Fausto twee jaar geleden ook geweest! En een geweldige oogst was dat! De kracht van de Heilige Geest was daar enorm aanwezig! Vele mensen kwamen tot bekering vele genezingen en bevrijdingen!”

Nu waren ze terug op dezelfde plek in hetzelfde stadium! In drie dagen waren daar totaal 10.000 mensen op afgekomen. Gijs: “We hebben zoveel zien gebeuren. Getuigenissen van wonderen die gebeurden, en meer dan duizend mensen die hun leven aan Jezus gaven.”

Samenwerking
Ze werkten ook nauw samen met diverse kerken in de omgeving. Zo konden mensen opgevangen worden en weer gediscipeld worden. “We hadden in ochtend één leiderschapsbijeenkomst in kerk waar Fausto en ik mochten spreken.

Het thema was ‘Restoration and new life’, wat erover ging dat God alles wil teruggeven aan Afrika wat de vijand er heeft gestolen. “Het was echt krachtig en de kracht en zalving was duidelijk aanwezig! Mensen werden door het horen van het woord genezen en bevrijd!”

Meer info en video’s op
www.Impactnationsforchrist.com

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen