Nederlandse christenen in rouw om overlijden Michaël Stoop

Rapper van de christelijke groep Rechtstaat, Michaël Stoop, is overleden nadat het leven voor hem zwaar werd. Stoop was bekend en geliefd onder veel christenen, waardoor het nieuws hard is aangekomen.

Zijn maat van Rechtstaat, Chesron, schrijft: “Ik had nooit gedacht dat ik dit bericht zou moeten schrijven, maar het is helaas wel de pijnlijke realiteit. Met veel pijn in mijn hart moet ik zeggen dat mijn vriend en mijn Rechtstaat broer Michaël Stoop is overleden. Het leven was voor hem helaas te zwaar geworden. We voelen ons verslagen en kunnen dit niet bevatten.”

Graag geziene gast
Stichting Opwekking blikt terug op de optredens die Stoop veelvuldig bij hen had. "De afgelopen jaren was Michaël Gabriël (Michaël Stoop) een graag geziene gast bij Opwekking Teenzone en Youth.Opwekking. Samen met de Rechtstaat en door zijn eigen werk heen, wist Michaël met zijn rake teksten over het geloof jong en oud aan het denken te zetten. Hij is en was daarmee van grote betekenis voor ons en voor zoveel tieners en jongeren in ons land."

Opwekking geeft tot slot nog een boodschap mee: “We willen je aanmoedigen om, ook door de muziek van Michael en De Rechtstaat heen, te blijven zien en ervaren dat God groter is dan onze omstandigheden. ‘Vertrouw op God’ is wat Michaël ons meegaf tijdens zijn leven.”

“En dat vertrouwen willen we met elkaar vasthouden. Ondanks verdriet en moeilijkheden willen we blijven bouwen op de mooie boodschap die Michaël met ons deelde vanuit zijn geloof in God.”

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen