Nederlandse christenen verspreiden Gods liefde in Suriname: 13 daklozen nemen Jezus aan, ook vinden genezingen plaats

Stichting Hoop voor Morgen is met een team Nederlanders in Suriname om de mensen praktisch en geestelijk bij te staan. Het land lijdt sterk onder de gevolgen van de coronacrisis, waardoor er veel armoede is. “Gisteren hebben we aan de daklozen eten en drinken gegeven en mochten we voor ze bidden. Ze voelden de liefde van God”, vertelt het team.

Onder leiding van Regina Mack-Nack van stichting Hoop voor Morgen is het team op pad. Ze zijn bij een blindenschool en een weeshuis geweest. Daarnaast zijn er drie mega-containers met veel voedsel en materialen naar Paramaribo gestuurd. Die container wordt elk moment vrijgegeven, waardoor ze op grote schaal de hulpbehoevende bevolking gaan helpen.


Echter willen ze niet wachten. Daarom gingen ze dinsdagavond met tassen vol eten en drinken naar de Waterkant, in Paramaribo, om eten uit te delen en de mensen te zegenen. Al snel kwam er een grote groep daklozen op af.

Ze ontvingen liefde, eten en ook gebed. Uiteindelijk namen maar liefst 13 dakloze mensen Jezus aan. Ook ontvingen enkele mannen genezing, waaronder iemand die weer normaal kon lopen nadat zijn enkelbanden verrekt waren.

Aanstaande vrijdagavond keert het team terug naar de plek, waarbij er een korte dienst zal worden gehouden waarbij daklozen zich kunnen laten dopen. Ook wordt er eten uitgedeeld.

Klik hier om stichting Hoop voor Morgen te ondersteunen.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen