NFL-superster DeForest Buckner bekeert zich en laat zich dopen

Superster van de National Football League, DeForest Buckner, deelde vorige week zijn besluit om Christus te volgen met zijn Instagram-volgers.

De verdediger van Indianapolis plaatste een foto met zijn vrouw, Ashlyn, en hun kind, Dominic. Het echtpaar hield een doopakte omhoog, waarmee ze hun doop in de Eagle Church bevestigden. Hij schreef: “Vandaag heb ik mijn hele zelf aan Jezus overgegeven en heb ervoor gekozen om Hem mijn hele hart toe te vertrouwen. Mijn wandel met Christus is nog maar net begonnen en ik ben dankbaar voor de steun rondom mijn reis van geloof.”

Samen met de foto is een video van Buckner geplaatst die ondergedompeld wordt in het water terwijl de pastor voor hem bidt.

Bijbel
Buckner voegde een vers uit de Bijbel toe aan zijn post. ‘Hij heeft ons gered, niet vanwege goede dingen die we hadden gedaan, maar vanwege Zijn barmhartigheid. Hij heeft ons gered door de wedergeboorte en vernieuwing door de Heilige Geest.” Titus 3: 5

De christelijke atleet sprak voor het eerst over zijn geloof met Sports Spectrum voor Super Bowl LIV. Hij onthulde dat zijn vrouw degene was die hem hielp meer contact met Jezus te maken. “Een persoon die me echt hielp om nog meer in contact te komen met mijn geloof, was mijn vrouw (Ashlyn)”, zei hij. “Ze heeft me echt veel meer geholpen met mijn geloof.”

God op de eerste plaats zetten
Buckner geeft God de eer voor zijn succes en prestaties. “Je moet God op de eerste plaats stellen, man”, zei hij. “Zonder Hem, zonder Zijn plan voor mij, zou ik niet hier zijn waar ik nu ben. Ik geloof dat echt… Elke dag dank ik omdat al mijn talent, alle dingen die ik in mijn leven heb gedaan, alle glorie naar Hem gaat.”

Klik hier om de beelden te zien.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen