Ngoclinh leidt man tot Jezus nadat hij aanbelt voor eten

“Vanmorgen was ik thuis. Plots ging de deurbel en stond er een onbekende man aan de deur. Toen ik opendeed, vroeg hij om eten en gebaarde hij dat hij het koud had. ‘Ik ben zo terug meneer!’, zei ik”, vertelt Ngoclinh Kruit-Tran.

Ze rende naar binnen en pakte haar ‘soul winning-script’, vertelt ze. Op dit script staan wat vragen en Bijbelgedeelten, zodat je mensen makkelijk het evangelie kunt vertellen. “Mijn hele huis lag overhoop, maar met het papier in mijn hand deed ik de deur weer open.”

Heer en Verlosser
“Ik vertelde hem over Jezus, dat Hij van hem houdt en een groot plan heeft voor zijn leven. Enkele minuten later nam hij Jezus aan in zijn hart als zijn Heer en Verlosser. Hij had overal aan kunnen bellen, maar God leidde hem naar mijn voordeur.”

“Ik heb hem nog een tas met boodschappen en een trui van mijn man gegeven. Met een gevulde tas en gevuld hart ging hij weer verder. God is echt goed en zijn wegen zijn ondoorgrondelijk!”

“Met een gevulde tas en gevuld hart ging hij weer verder. God is echt goed en zijn wegen zijn ondoorgrondelijk!”

Schoenenwinkel
Later op de dag maakte Ngoclinh nog iets mee. Ze was in de schoenenwinkel waar ze wel vaker komt. “Ik kletste met een medewerker en mijn oog viel op haar armbandje waarop stond ‘Believe in yourself’. Gelijk borrelde in mij de waarheid naar boven. Ik vertelde haar dat God veel groter is en dat je in Hem moet geloven. Ze hoorde van mij het evangelie en dat ze Jezus alleen maar hoeft aan te roepen en Hij zich zal openbaren.”

Ze besluit: “Wij zijn het licht in deze donkere tijden! Onderschat nooit hoe God jou gebruikt. Zoals in Mattheus 5:14 staat: u bent het licht van de wereld.”

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen