Nieuwe kerk in Delft doopt gelijk

Celebration Church Delft  is een groep mensen die vanaf het voorjaar op zondagavonden samen komen om het einde van het weekend in Gods rust af te sluiten en uit te kijken naar een nieuwe week. Ze komen eens in de twee weken samen zoals de eerste volgelingen van Jezus dat gewoon waren te doen.

De setting van de avonden is gebaseerd op Bijbelse Sabbat maaltijden. In deze setting ligt de aandacht op het  breken van het brood en het delen van de wijn, en staan we stil bij de belangrijke rol van Jezus in ons leven. Hierna is er tijd voor fellowship onder het genot van een eenvoudige maaltijd van soep met brood. Na de maaltijd zal er tijd zijn om samen de Bijbel te bestuderen en voor elkaar te bidden.

De kerk is in april gestart en heeft afgelopen weekend in de mooie natuur van het Delftse bos de eerste mensen mogen dopen.

Wil jij ook back to basics, en kerk ervaren op een manier die zoals de eerste volgelingen van Jezus bij elkaar kwamen, ben je van harte welkom om a.s. zondag aan de tafel van de Heer aan te schuiven. Hij is er! Jij ook?

Laat even weten of je wilt aanschuiven via lmdjjk@xs4all.nl

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen