Via nieuwe website ikkiesvoorjezus.nl kun je online je leven aan Jezus geven

Sinds gisteren is er een nieuwe website in de lucht: ikkiesvoorjezus.nl. Op deze site kun je via een speciale tool je leven aan Jezus geven en vervolgens ook je gegevens achterlaten. Het is een initiatief van Harvest Fields International, maar het doel is dat elke kerk dit gebruikt in tijden van online kerkdiensten.

Projectleider Rob Veenstra vertelt: “Je hebt de mogelijkheid om een keuze voor Jezus te maken en dat te koppelen aan een stukje discipelschap! Initiatiefnemer Mattheus van der Steen merkte dat er ook veel niet-christenen meekijken met de livestreams. Vervolgens deed hij online een oproep tot bekering, maar miste hij de mogelijkheid om mensen verder te kunnen helpen.”

“Dat kan nu wel. Mensen die online hun leven aan Jezus geven, kunnen hun gegevens achterlaten en worden dan gekoppeld aan een echtpaar voor een online Alpha Cursus. Je bent dan via zoom met z’n achten.”

Rob Veenstra
Rob Veenstra: “De velden zijn wit om te oogsten”

“In plaats van het vroegere samenkomen en eten samen, kom je nu samen vanuit je eigen huiskamer. Geweldig dat Alpha dit mogelijk heeft gemaakt.”

In contact
Rob benadrukt dat de website niet alleen voor henzelf is gemaakt. “We willen het openstellen voor alle kerken. We willen daarom ook in contact komen met mensen die actief zijn in de bediening, binnen hun kerk. We zouden graag met je willen samenwerken, of kijken of je misschien kunt meehelpen met de online Alpha cursus. Je kunt dan mailen naar rob@harvestfieldsinternational.com

“Ik ben heel blij met dit project. Ik moet denken aan die meme, waarin de duivel tegen God zegt: ‘Ik heb alle kerken gesloten’, waarop God zegt: ‘Ik heb er in elk huis een geopend.’ Dit is een mooie tool en ik geloof dat er veel mensen tot bekering zullen komen.”

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen