Nunspeetse stichting start initiatief om in elke dorp en stad biddend te strijden richting de volgende coronapersconferentie

De stichting Nunspeet voor Jezus doet een oproep aan heel Nederland om biddend te strijden richting de komende persconferentie van het kabinet. Nunspeet voor Jezus organiseert zelf – in ieder geval tot aan de persconferentie van 12 november, maar waarschijnlijk langer – elke avond een gebedsavond. Het idee is om het door heel Nederland te starten. “Het ontnemen van ieders vrije wil is een agenda die niet uit de hemel komt”, zegt organisator Gerdine Meijer. Bij de organisatie kun je je aanmelden voor een gebedsapp en een handleiding om te bidden.

“We zien al heel lang dingen plaatsvinden die onze vrijheden sterk inperken en nu ervaren we dat we in een dwangbuis terechtkomen waarbij onze vrijheden ontnomen worden als je niet meegaat met de massa.”

“Dit is echt iets geestelijks – we ervaren dat hier controle en manipulatie achter zit. Geestelijke zaken moet je geestelijk moet bestrijden, dat heeft nog veel meer effect dan een demonstratie. Uiteindelijk gaf God ons het idee om door heel Nederland samen te komen en strijden voor ons land.”

Gerdine organiseert het op een locatie in Nunspeet. Daar zal er elke dag voor specifieke gebedspunten gebeden worden, die ze willen aanreiken aan alle Nederlanders.

Via nunspeetvoorjezus@hotmail.com kun je groepen aanmelden en dagelijks een whatsappbericht ontvangen met de gebedspunten. “Onze oproep is om samen te komen in huizen, zalen, schuren en kerken om te bidden voor de toekomst van ons land.”

Hieronder de officiële oproep van Nunspeet voor Jezus:

Laten we dit bericht massaal delen zodat in elke dorp of stad dagelijks gebeden zal worden. Dit bericht is bedoeld om éénheid te bewerkstelligen, zodat we als één stem een gebed naar de hemel kunnen zenden. Een tegengeluid! Naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen dinsdagavond ervaren we dat we over een grens gaan.

De maatregelen die nu afgekondigd zijn, lijken mee te vallen maar de nieuwe persconferentie is al gepland. In deze persconferentie zullen hoogstwaarschijnlijk zwaardere maatregelen afgekondigd gaan worden. Het verschil tussen gevaccineerden en niet gevaccineerden lijkt steeds groter te worden. 

Controle, manipulatie en het ontnemen van de vrije wil is altijd een agenda die niet uit de hemel komt. We zijn niet tegen vaccineren. Iedereen heeft de vrijheid om dit zelf te bepalen maar we zijn wel tegen dwang!

Hoe lastig dit ook is, we moeten blijven zien dat dat we niet strijden tegen vlees en bloed. (Efeze 6: 12) Het is belangrijk dat we in liefde met elkaar blijven omgaan en in liefde blijven bidden!

Waarheid
We gaan bidden voor wijsheid en waarheid voor de regering, zodat we in vrede en vrijheid kunnen leven.  We gaan bidden voor genezing, vrijheid en eenheid over ons land. 

In Mattheus 18:19 staat: Ik zeg u, dat als twee van u op aarde iets eenparig zullen begeren, het hun zal ten deel vallen van Mijn Vader, die in de hemelen is. Laten we als gelovigen onze krachten gezamenlijk inzetten. Eenheid is een geweldig wapen in de geestelijke strijd. 

Ondertussen gaan we door met bouwen van het koninkrijk van God, de boze kan dat nooit stoppen!

2 Kronieken 7: 14 
Als mijn volk dan echt spijt heeft en stopt met de slechte dingen die het doet, als de mensen weer tot Mij gaan bidden en weer gaan leven zoals Ik het wil, dan zal ik vanuit de hemel naar hun gebed luisteren en hun vergeven dat ze Mij ongehoorzaam zijn geweest. Dan zal Ik zorgen dat het weer goed  gaat met hun land.

nunspeetvoorjezus@hotmail.com

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen