Ondanks de social distance-regel wilden deze mensen toch even gedoopt worden

Evangelist en voorganger Vincent Berhitu heeft afgelopen dagen weer een handvol mensen gedoopt. Dit deed hij samen met Tony Baptiste. Vincent vertelt dat mensen hongerig zijn naar God en ondanks de lockdown-periode toch gedoopt willen worden. “We proberen ons goed aan de regels te houden, maar we blijven zeker doorgaan met het werk in het koninkrijk van God”, zegt hij tegen Revive.

De doopdienst van zondag was op een strandje in Lelystad, waar een groep zigeunerfamilies samenkwamen, vertelt hij ook op Facebook. Daar zaten diverse mensen tussen die nog niet bekeerd waren. Vincent vertelt dat de mensen hongerig zijn naar God.

Samen aanbaden ze God op het strand met een gitaar, waarna het dopen begon. De groep mensen hield tijdens de rest van de dienst anderhalve meter afstand van elkaar, om zo de regels van de rijksoverheid te respecteren.

Tevreden
“De politie kwam ook langs om te controleren, en die waren tevreden”, zegt Vincent. Hij doopte op 2 april ook nog een jongeman die zijn leven toevertrouwde aan Jezus.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen