Ondanks kou verzamelden christenen zich in de openlucht in Arnhem om God te aanbidden: “Niets liever dan geknield zijn voor Gods aangezicht”

Donderdagmiddag hield stichting Presence op het Olympusplein in Arnhem een samenkomst van gebed en aanbidding. Ondanks dat het erg koud was, kwamen christenen in ons land weer in de openlucht bij elkaar om God te aanbidden. Opnieuw was het een tijd waarin Gods aanwezigheid duidelijk voelbaar was.

Organisator Wim Hoddenbagh deelde hoe er elke keer een sfeer van heiligheid ontstaat bij de tijden van aanbidding. “Dan wil je niets liever doen dan geknield zijn voor het aangezicht van God”, zei hij.

Ook deelde hij over hoe krachtig gebed werkt door generaties heen. Als voorbeeld noemde hij opa’s en oma’s die voor kinderen en kleinkinderen bidden. “Het is toch bijzonder hoe opa’s en oma’s generaties kunnen beïnvloeden en dat je vandaag leeft door de gebeden van de mensen om je heen.”

Het geeft opnieuw aan hoe belangrijk en krachtig het is dat we voor ons land en voor elkaar bidden. Door aanbidding en gebed breekt het Koninkrijk van God door in Nederland. “Zonder gebed is alles onmogelijk”, zei Wim, “maar met gebed is alles mogelijk”.

Bekijk hier de bijzondere beelden terug van Presence in Arnhem:

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen