Ondertussen in Amerika: prostituees en drugsverslaafden rennen naar het altaar tijdens massale openluchtdienst

Grote menigten christenen en mensen die hongerig waren naar het evangelie, verzamelden zich de afgelopen dagen in verschillende steden in Florida om samen de naam van Jezus te aanbidden.

De “Let Us Worship” -tour onder leiding van aanbiddingsleider Sean Feucht kwam zaterdag naar Lake Eola Park in Orlando. Ondanks het regenachtige weer stortten duizenden aanbidders hun hart uit terwijl ze zongen, ze dansten en bekeerden zich van hun zonden.

Altaar
“Gisteravond renden drugsverslaafden en prostituees van de straat naar het altaar om gered te worden! Hoe harder het regende, hoe meer God Zijn Geest bleef uitstorten!”, schreef Feucht op Instagram.

Toen gingen Feucht en zijn band naar West Palm Beach, waar duizenden anderen kwamen aanbidden in het Meyer Amphitheatre.

Podium
In een video legde Feucht uit dat de stad het podium had afgesloten, zodat het evenement op de grond plaats moest vinden.

“We zijn allemaal zo ontdaan door de explosie van het wonderbaarlijke dat we hebben meegemaakt! Lichamen genezen, huwelijken hersteld, redding, doop en VUUR!!! Ik zal het nooit vergeten!”, scheef Feucht.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen