Ook media weten de openluchtdiensten te vinden: een overzicht van afgelopen weekend

We blijven wekelijks een verslag maken van wat openluchtdiensten in Nederland. Deze beweging komt – geloven we – voort uit het hart van God zelf. Terwijl er veel (kerk)deuren gesloten worden, komt Gods gemeente in kracht en eenheid samen op veel creatieve manieren! Ook afgelopen weekend gebeurde er weer veel, hierbij een beknopt overzicht.

Ook waren er op diverse plekken media aanwezig die een verslag maakten.

Driebruggen
In Driebruggen kwam weer een grote groep van honderden mensen samen op een beschikbaar gesteld erf. Evangelist Arjan Baan leidde de dienst, Jan Durk Wierda en zijn team leidden de aanbidding. In deze krachtige dienst riep een broeder uit Pakistan op om het evangelie te delen met anderen.

https://www.facebook.com/100000535885619/videos/3952679318093225/?extid=94804dZNU7ii16Bt

Benthuizen
Bijna 200 bezoekers kwamen samen bij de openluchtdienst in Bentwoud, in Benthuizen. Ook het Algemeen Dagblad was aanwezig. Ze spraken de Boskoper Roland Jaap van der Straaten (71), die kan zijn geluk niet op kon. De organisator had van tevoren geen idee hoe druk het zou worden, maar is ontzettend blij met zoveel ‘volgelingen van Jezus’.

Ook Nico van der Smit van ‘Hart voor Krimpenerwaard’ was aanwezig en deelde een mooie video:

Winsum
In Winsum was een bijzondere openluchtdienst, als onderdeel van de ‘Open Hemel Tour’ van aanbiddingsleider Julian Goedhart. Hoewel de regen af en toe met bakken uit de hemel kwam, was Gods Geest zeer sterk aanwezig. Aan het eind klaarde het weer op.

Open Hemel Tour – Winsum

Posted by Julian Goedhart on Sunday, September 6, 2020

Westerhaar

De kerk 1Life uit Vriezenveen hield een openluchtdienst in Westerhaar. Ze blikken kort terug: “Wat zijn we diep onder de indruk van Gods leiding en aanwezigheid. Tijdens de diensten. In de voorbereidingen, in het voorzien van locaties, nieuwe mensen die we elke week weer ontmoeten, genezingen die plaatsvinden.

Zo super gaaf… En we geloven en weten ZEKER dat Hij ons nog veel verder en dieper mee gaat nemen…Laten we luisteren naar ZIJN stem…om zo een stem te kunnen zijn in de wereld… Om een STEM te kunnen zijn in Twenterand…. Ons verlangen is elkaar te bemoedigen… te versterken en zo de goedheid van God uit delen… Wie in onze omgeving brengen wij naar dat “bewegende water” (lees Joh. 5 nog eens na) waar Eddie over sprak vanmorgen?? Wij wensen iedereen een gezegende nieuwe week toe…”

Hierden
In Hierden organiseerde Roan Drost een bijzondere openluchtdienst, waarbij meer dan 350 mensen aanwezig waren. Ook De Stentor was erbij en maakte een video. Drost vertelde daar: “Het is heel mooi dat zoveel mensen mochten horen dat Jezus leeft en van hen houdt.”

https://www.destentor.nl/video/in-land-waar-virus-ontstond-is-alles-weer-normaal~p167115

Enter
In Enter kwamen ook weer een mooie groep mensen bij elkaar, met aansluitend een doopdienst. Ook de krant Tubantia was hier eerder bij.

Nijverdal
Als je tijd wil nemen om God te aanbidden, bekijk dan de onderstaande livestream nog eens. Tijdens de openluchtdienst in Nijverdal aanbad een grote groep mensen Jezus. De muziek was ook nog eens van hoge kwaliteit!

Posted by Beth-Shalom Nijverdal on Sunday, September 6, 2020

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen