Op 6 september openluchtsamenkomst in Hierden

Op zondag 6 september 2020 vindt er in Hierden van 13.30 tot 15.30 uur een openluchtsamenkomst plaats op het weiland hoek Wijtgraaf/Zuiderzeestraat.

Op het programma staat het samen zingen voor God onder begeleiding van een band en het luisteren naar getuigenissen van mensen uit Hierden in wiens leven God grote wonderen heeft gedaan. Ook is er uiteraard ruimte voor ontmoeting en gezelligheid.

Hulp van God
Initiatiefnemer Roan Drost: “In een tijd als deze waar veel mensen hulp nodig hebben geloven wij dat God die hulp kan bieden, hij is het antwoord voor elke nood. Kom zoals je bent met alles wat je met je meedraagt en breng het naar Jezus! Er zijn mensen die met je willen praten en voor je willen bidden. Wij geloven dat God een wonder in jou leven wilt doen!”

De samenkomst kan gratis worden bijgewoond. Er is ruimte genoeg voor een grote groep mensen en aanmelding vooraf is niet nodig. Om te zorgen dat de samenkomst aan de COVID-19 regels voldoet zal de organisatie er op toe zien dat onderling 3 meter afstand wordt bewaard, zodat iedereen vrijuit kan zingen en meedoen.

Om de onderlinge afstand zo veel mogelijk te waarborgen is afgezien van sanitair en catering. Drost: “We zien uit naar een geweldige samenkomst. Iedereen is welkom, of je nu gelooft of niet”.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen