Openluchtsamenkomsten als paddenstoelen uit de grond in Nederland: dopen, samenkomen en aanbidden ‘over kerkmuren heen’

Door heel Nederland schieten openluchtsamenkomsten als paddenstoelen de grond uit. We volgen het al langer, en elke week neemt het aantal bijeenkomsten weer toe. Duizenden christenen komen inmiddels in de open lucht samen. Het mooie is hoe kerkmuren wegvallen en Jezus op bijeenkomsten door het hele land de ereplaats krijgt.

We zetten wat bijzondere samenkomsten op een rij!

Uddel/Garderen:
Onder leiding van evangelist Arjan Baan komen meer dan 150 mensen samen op een boerderij op de grens tussen Uddel en Garderen. Christenen van vele achtergronden hebben hun tuinstoel meegenomen en komen God aanbidden in het gras. Ook de ambulance van ‘Jezus Redt’ is aanwezig, waarbij evangeliste ‘Marja’ oproept – in de onderstaande video – om te getuigen van Jezus. Bekijk haar bijzondere verhaal!

Posted by Arjan Baan on Sunday, July 19, 2020

Wijk bij Duurstede
Zo’n 150 mensen kwamen samen in Wijk bij Duurstede, aan een strandje. Daar organiseerden evangelisten Johan en Brenda Toet een openluchtsamenkomst, met aansluitend een doopdienst. Daar zijn 21 mensen gedoopt en zo’n tien mensen hebben Jezus aangenomen.

Johan Toet: “Er waren ook veel mensen gedoopt met de Heilige Geest of hebben genezing ontvangen. We willen alle eer en glorie aan de Allerhoogste geven. We zagen het boek Handelingen in actie. Het was geweldig!”

Posted by One in Him Foundation on Sunday, July 19, 2020

De Weezenlande in Zwolle
Ook in het park De Weezenlande in Zwolle kwam weer een mooie groep mensen bij elkaar. Dit is al wekenlang aan de gang. Mensen van veel verschillende achtergronden komen samen om God te aanbidden.

Park de Weezenlande

Ouderkerk aan den IJssel
In Ouderkerk aan den IJssel werd de ‘Openluchtsamenkomst Krimpenerwaard gehouden op een stuk land, waar zo’n 300 mensen samenkwamen.

Mensen waren goed uitgerust met kleedjes, parasollen en er stonden zelfs tentjes. De bijeenkomst heeft veel christenen sterk bemoedigd, zo is op Facebook te lezen.

Posted by Nico Van der Smit on Sunday, July 19, 2020

Meerkerk
In Meerkerk kwam Christengemeente Meerkerk samen in de tuin van Leo Timmer. Florens van der Spek deelde een woord uit de Bijbel.

Vandaag mag ik het #Woord van God delen in te tuin van Leo Timmer waar Christengemeente Meerkerk een samenkomst organiseerd! #kerkzondermuren #familievanJezus #Jezusredt #Jezusleeft

Posted by Florens van der Spek on Sunday, July 19, 2020

Haarlemmerhout
De kerk re:connect kwam samen in het Haarlemmerhoutkwartier, een park in Haarlemmerhout. Daar kwamen meer dan 170 mensen op af. Een mooie, corona-proof manier om samen te komen.

Posted by re:connect on Sunday, July 19, 2020

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen