Opiniemaker in het RD: ‘In Great Reset-plannen ontbreekt God in alle scenario’s’

De uitrol van de ‘Great Reset’ van het World Economic Forum is volop onderweg, schrijft Laurens van der Tang, bevindelijk-gereformeerde opiniemaker en topman van VitalHealth, in het Reformatorisch Dagblad.

De Great Reset is staat symbool voor het nieuwe wereldorde-plan dat prominente wereldleiders als Klaus Schwab (WEF) trachten te verwezenlijken.

Van der Tang vertelt. “De Great Reset is een vruchtbare voedingsbodem voor complottheorieën. Dat is begrijpelijk, maar het debat over de vraag of er van een complot sprake is, kan het zicht op de werkelijkheid vertroebelen.

De Great Reset is namelijk al in volle gang en lijkt bovendien onomkeerbaar. Niet per se omdat een elite van enkelingen in het geniep aan knoppen draait, maar meer omdat we te maken hebben met onbeheersbare ontwikkelingen (soms al eerder ingezet) en met mondiaal kuddegedrag.”

“Hoewel Hij door de pandemie spreekt als door een megafoon, wordt Hij geheel genegeerd.”

“Wat echter vooral pijnlijk duidelijk wordt, is dat God in alle scenario’s ontbreekt. Hoewel Hij door de pandemie spreekt als door een megafoon, wordt Hij geheel genegeerd. Negeren is een vorm van Godshaat”.

Reageren
Van der Tang doet een suggestie hoe we om moeten gaan met ontwikkelingen in de wereld. “Allereerst bedenken dat Christus’ Koninkrijk helemaal niet van deze wereld is. De opdracht is om als Noach te blijven timmeren aan de ark op het droge.

Dus eenvoudig te blijven gehoorzamen aan ‘al wat God geboden heeft’ (Genesis 6:22), hoe bespottelijk het ook gevonden wordt. Om zo Gods gerechtigheid te verkondigen in een ondergaande wereld, totdat Hij komt.”

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen