Mirjam vreesde voor Corona-virus, maar na gebed herstelde ze meteen

De oppas van Judith Looye’s zoontje Sam werd al vier weken geveld door een zware longontsteking. Gevreesd werd dat ze er ook het Corona-virus overheen zou krijgen, dat zou ze hoogstwaarschijnlijk niet overleven. “Toen heb ik een gebedsoproep geplaatst in de Redemption Healing Room Online en iedereen bad mee. Nog diezelfde avond begon de oppas, Mirjam, alles op te hoesten en werd ze genezen”, vertelt Judith verwonderd. Hoewel de oppas geen christen is, vond ze het wel erg bijzonder.

Judith vertelt. “Onze oppas ging door een hele zware tijd. Ze ging veel naar de dokter en het hielp niets. Ook antibiotica hielp niet, ze kwam maar niet van de benauwdheid af. Ze nam ook zware prednison, maar het sloeg niet aan. Afgelopen woensdag kreeg ze een long-inhalator van de longarts, maar dat werkte ook niet.”

“Ze ging veel naar de dokter en het hielp niets. Ook antibiotica hielp niet, ze kwam maar niet van de benauwdheid af.”

“Op vrijdag belde ze mij dat ze heel bang en moedeloos was. Ze vreesde dat ze naar de Intensive Care moest, als het nog erger werd. Als ze Corona zou krijgen, zou het ook einde oefening zijn.”

Gebed
Judith vertelt dat ze zich ook zorgen begon te maken. Het zat echt niet goed met haar oppas. “Toen vroeg ik: ‘Mag ik voor je bidden?’ Dat vond ze goed. Ook via de livestream werd er actief voor haar gebeden, in de avond om tien uur. We baden voor genezing, ook van haar slaapproblemen.”

“Om half elf ging ze naar bed en toen begon ze plotseling alles op te hoesten. Alle slijm kwam los en alles kwam eruit. Vandaag belde ik haar weer om te vragen hoe het ging. Ze zei: ‘Ik durf het bijna niet te geloven, ik zie weer licht aan het einde van de tunnel.’ Ze kon zelfs weer lachen. Dat maakt me zo blij, omdat ik zoveel van haar houd!”

“Om half elf ging ze naar bed en toen begon ze plotseling alles op te hoesten.”

“De oppas is geen christen, maar ze is wel erg open voor God. Ze heeft hiermee ook een bijzonder wonder gezien, waarbij ze heeft gezien dat God levend is. Ze kijkt ook weleens preken van pastor Marcel Gaassenbeek.”

“Ik had vandaag een totaal ander iemand aan de lijn dan de afgelopen dagen. Zo mooi dat ze weer kon ademen.”

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen