Oproep Jezus Leeft: help ons de handtekeningen bij elkaar te krijgen

Bij deze wil ik graag nogmaals een oproep doen om ons te helpen. We zijn sinds begin januari druk bezig met het verzamelen van ondersteuningsverklaringen, echter het blijkt dit keer moeilijker dan ooit. In nog geen enkel district zijn er voldoende ondersteuningsverklaringen. We hebben nog maar een goede week. Dit is voor ons cruciaal. We zullen er hard aan moeten trekken maar we willen de kans benutten ook deze keer weer deel te nemen. Daarom bij deze nogmaals de oproep om ons te helpen. Wees ook vrijmoedig dit bericht te delen binnen uw netwerk.

Het is alweer bijna zover. 17 maart 2021 zijn de landelijke tweede Kamerverkiezingen. In de aanloop hier naartoe laten vele partijen hun stem horen en beloven van alles. Deze beloften zijn echter doorgaans inhoudsloos vanwege gebrek aan fundament. Daarom verkiezen wij als de politieke partij “Jezus leeft” om geen menselijk inzicht, maar Jezus te volgen. Ons fundament bestaat immers niet uit mensen, maar uit God en Zijn Woord. Jezus maakt Zijn beloften altijd waar.

Om hieraan deel te mogen nemen hebben wij ondersteuningsverklaringen nodig. Een partij dient per kieskring dertig ondersteuningsverklaringen in te dienen van kiezers die in de kieskring woonachtig zijn. Er zijn twintig kieskringen in Nederland. Dit zijn er dus in totaal behoorlijk wat. We willen u aanmoedigen om ons hierbij te helpen en ook anderen aan te moedigen om dit te doen.

Het werkt als volgt. U kunt het formulier hiervoor bij ons aanvragen door een mail te sturen naar info@jezusleeft.nl. Vervolgens kunt u deze uitprinten, ondertekenen en laten stempelen bij het gemeentehuis in uw regio. Vervolgens scant u het formulier in en stuurt u dit naar ons emailadres. U hebt hiermee geen enkele verplichting richting ons en bent vervolgens nog steeds vrij om te stemmen op welke partij u maar wilt. Het enige wat u hiermee bewerkstelligt is dat u ons bestaansrecht erkent. Dit kan de gehele maand januari 2021. U kunt het formulier uiteraard zo vaak uitprinten als u wilt en verspreiden binnen uw netwerk. Hoe meer ondersteuningsverklaringen we uiteindelijk hebben hoe beter ons geluid uiteindelijk landelijk gehoord zal worden.

Voor vragen kunt u ons altijd benaderen via info@jezusleeft.nl of telefonisch via +31633954055

Kies voor het beste. Kies voor Jezus. Laat Nederland weten dat JEZUS LEEFT!

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen