Oproep vrienden van vermiste Samuël: kom naar Italië om mee te zoeken

In de afgelopen dagen is een team van vrienden van de vermiste Samuël Boujadi in Italië geweest om hem daar te zoeken. Drie van hen zijn inmiddels weer terug naar Nederland. Maar de zoektocht gaat voort. Via het Facebook-kanaal ‘Samuël zal leven’ is er een oproep van het team dat daar nog is, om met een groep van twintig tot dertig man naar Italië te komen om Samuël daar te zoeken.

De oproep luidt als volgt: “We zoeken tussen de 20 en 30 mensen die mee willen helpen om Samuël terug naar huis te brengen!!! Namens het team in Italië, dat al aan het zoeken is naar Samuël, werven wij mensen die bereid zijn om naar Italië te komen om te helpen zoeken. 

  • Ben jij bereid om ASAP (tussen woensdag 29 juni en vrijdag 2 juli) naar Italië te komen? 
  • Ben jij bereid om intensief te helpen zoeken naar Samuël? 

Doe dan via Facebook een berichtje naar Kevin Kingma of stuur een whatsappje naar 06-83361055 voor meer informatie!”

God is goed
In de onderstaande video blikken de vrienden van Samuël terug op de zoektocht. Hoewel dit mentaal erg zwaar was voor hen, konden ze toch getuigen van Gods goedheid. Daniël van Deutekom vertelt geëmotioneerd: “We hebben gezien dat God goed is! Dat hebben we gezien vandaag en in de afgelopen jaren en door de wonderen die God door ons heen heeft gedaan.”

“Samuël moedigde me altijd aan: ‘Blijf het verwachten van God.'”

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen