Beweging van God in Tanzania: meer dan 100.000 mensen nemen Jezus aan

Meer dan 100.000 mensen in Tanzania ontvingen Christus als hun verlosser tijdens een evangelisatie-kruistocht van twee weken. Nieuwe gelovigen getuigden ook van bevrijding, genezing en wonderen. Christ for All Nations (CfaN) maakte vorige week melding van het geweldige nieuws. Wijlen Reinhard Bonke richtte de bediening op, vandaag de dag leidt opvolger Daniel Kolenda het team.

Eén van de sprekers tijdens de kruistocht, evangelist Gary Smith, zei dat de krachtige bijeenkomsten een opmerkelijke indruk om voor de Heer te gaan in zijn hart achterlieten. “De afgelopen twee weken waren absoluut ongelooflijk met duizenden reddingen, wonderen en mensen vervuld met de Heilige Geest”, vertelde hij.

“Mensen wilden NA AFLOOP VAN DE DIENST het veld niet meer verlaten. De honger van de mensen om meer van de Heer te ontvangen, kun je niet beschrijven.”

“Mensen wilden na afloop van de dienst het veld niet meer verlaten. De honger van de mensen om meer van de Heer te ontvangen, kun je niet beschrijven.” Degenen die de waarheid in Christus ontvingen, wilden dat ook voor het hele gezin. “Familieleden brachten me foto’s en kledingstukken”, voegde Gary eraan toe. “Ze baden zelfs via de telefoon voor hun dierbaren. Niet alleen duizenden werden gered, maar er werden ook handen opgeheven over het hele veld die getuigden dat Jezus hen genas. De getuigenisrij werd steeds langer omdat mensen enthousiast waren om te vertellen wat de Heer voor hen heeft gedaan.”

Bevrijdingen

Ondertussen kondigde evangelist Paul Maurer Gods macht over hekserij in het gebied aan. “Toen ik verlossingsgebeden begon te bidden, begonnen demonen zich over de hele menigte te manifesteren. Gedemoniseerde mensen begonnen te schreeuwen, te gillen en over de grond te rollen terwijl de demonen reageerden op de naam van Jezus.”

“hekserij komt veel voor in het gebied en het was een genot om te horen dat ze bevrijd werden.”

Hij vervolgde: “Ik heb gehoord dat hekserij veel voorkomt in het gebied en ik denk dat dat verklaart waarom zo velen bevrijding nodig hadden. Het team vertelde me dat de ‘slangenkuil’ vol zat met mensen! Het was een genot om te horen dat ze bevrijd werden.”

Lees het oorspronkelijke artikel op Godtv hier:
https://godtv.com/100000-people-confessed-jesus-as-savior-in-tanzanias/

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen