Opwekking maakt programma voor 2021 bekend

Vorige maand maakte stichting Opwekking de sprekers van het hoofd­programma van de Pinkster­conferentie 2021 al bekend, maar inmiddels is ook het programma voor alle leeftijds­groepen en het seminar­programma in grote lijnen bekend!

Dit jaar staat de Pinksterconferentie in het teken van het thema ‘Het komt door ZIJN naam’, dat de basis vormt voor de programma’s voor de diverse leeftijds­groepen: kinderen, tieners, jongeren en voor de mensen van de Bijzondere Mensen Tent.

Livestream

Naast de hoofdlivestream waar o.a. ook het kinderprogramma te volgen is, zijn er diverse andere streams waar het tiener- en jongeren­programma te vinden zijn. De livestreams komen beschikbaar op het platform van de digitale Pinkster­conferentie. Verder zijn media als Groot Nieuws Radio en Family7 volop aanwezig en kun je de conferentie ook via hun mediaplatform volgen.

Het programma is online te bekijken via de link http://bit.ly/programmapinksterconferentie en wordt de komende weken verder aangevuld. Het Facebook bericht vind je hier: https://www.facebook.com/opwekking/posts/3840958129286840

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen