“Overwinning Trump dreigt een Amerikaanse burgeroorlog te ontketenen”

Jack van der Tang (Pillar of Fire) en Rasheed Waterberg (zendeling in Amerika) vertellen in de onderstaande video over de verkiezingen in Amerika. Wie gaat er winnen en wat staat er op het spel.

Van der Tang heeft veel contacten in Amerika, waaronder vrienden die dicht bij president Trump staan. Hij vertelt de laatste geluiden die hij hoort. “Ik had vandaag een man aan de telefoon die in comités zit van de nationale veiligheid en ook overtuigd christen is.”

“Hij zei: ‘Als Trump nu wint, dan gaat het nog veel erger worden.'”

“Hij gelooft dat er een behoorlijke overwinning komt voor Donald Trump. Maar, hij zei erbij dat dit gevolgen heeft. Vier jaar geleden waren de democraten al zo boos op de overwinning van Trump – waarna ze vier jaar lang hebben gestreden. Hij zei: ‘Als Trump nu wint, dan gaat het nog veel erger worden.'”

Burgeroorlog
Een andere vriend van Van der Tang, die betrokken is bij de politie, zegt zelfs dat men zich op hoog niveau voorbereidt op een burgeroorlog. “Ze hopen op het beste, maar ze bereiden zich voor op het slechtste. Veel winkels zijn al dichtgespijkerd vanwege verwachte rellen.”

“Ik ken ook mensen die zeggen: ‘Als Trump wint, dan is dat een wonder van God.’ Ik heb zelfs gehoord dat Joe Biden al 600 advocaten heeft klaarstaan om in beroep te gaan tegen de verkiezingsuitslag.”

Trump
Waar baseren ze het op dat Trump wint? Van der Tang vertelt: “Als je de massale bijeenkomsten ziet van Trump en de zielige groepjes bij Biden, dan zegt dat veel. Alleen durven mensen niet te zeggen dat ze op Trump stemmen. Mensen die daar wel voor uitkomen, worden zelfs bedreigd.”

Waterberg: “Ik woon in een vrij rustige buurt in Orlando, waar mensen zonder problemen uitgesproken kunnen zijn. Je ziet bordjes hangen met ‘Biden’ of ‘Trump’. Maar op internet zie ik wel veel spanningen. Hoewel Biden voorstond in de peilingen, geloof ik dat Trump gaat winnen.”

“Vandaag hoorde ik zeggen: ‘Wie er ook wint, we hebben een probleem.'”

Van der Tang: “Vandaag hoorde ik zeggen: ‘Wie er ook wint, we hebben een probleem.’ Dat probleem is er. Het is vooral belangrijk om aan God te vragen wie Hij wil dat er wint.”

Gedrag
Hij vervolgt: “Soms heb ik nog erg veel moeite met Trump en ik moet vaak slikken als ik zijn gedrag zie. Maar ik kan er niet bij met mijn hoofd dat christenen stemmen op Joe Biden. Deze is pro-abortus, staat niet zo positief tegenover Israël en met hem dreigt Amerika in een soort socialisme te vallen.”

“Ik moet wel zeggen dat ik bij mijn vrienden weleens mijn frustratie heb geuit over zijn gedrag. Maar ze zeiden: ‘Jack, als je hem persoonlijk meemaakt, dan is hij totaal anders. Trump is een familieman, een hele goeie vent, totaal anders dan wat je op tv ziet.”

Bekijk het hele gesprek hier:


Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen