Pastor bij BLM-demonstratie: “Racisme is geen probleem van de huidskleur, maar van de zonde”

Byron Kwaning, voorganger in een kerk in Amsterdam-Zuidoost, mocht gisteren een speech houden bij de Black Lives Matter-demonstratie in de Bijlmer. Daar kwamen duizenden mensen op af en werd live uitgezonden op AT5. De demonstratie verliep vredig en zonder rellen.

Kwaning vertelt. “Als christen wil ik laten weten dat racisme niet een issue is van je huid, maar dat het voortkomt uit de zonde. Het is een hartsprobleem. Maar het mooie is dat het evangelie van Jezus Christus draait om de verzoening van het hart.”

“het mooie is dat het evangelie van Jezus Christus draait om de verzoening van het hart.”

Kwaning vertelt dat hij gelooft dat witte en zwarte mensen steeds meer één kunnen worden. “We staan hier als één ras, het mensenras. Laten we altijd blijven spreken tegen onrecht en racisme. Laten we nooit stilblijven. Er is nog veel onrecht dat veranderd moet worden.”

Doe het goede
“Het is belangrijk dat we geschiedenis en slavernij onderwijzen op onze scholen. Veel mensen zijn onwetend. We moeten herinnerd worden aan het verleden, zodat we niet dezelfde fouten blijven maken.”

“Laten we ook samen blijven werken met onze witte broeders en zusters. Deze situatie raakt mijn hart, maar laten we de verontwaardiging gebruiken om goede plannen te maken. Laten we het kwade niet met het kwade vergelden, maar met het goede.”

Byron Kwaning speaken the mind of God.🔥🔥🔥✊🏿✊🏿✊🏿

Posted by Dennis De Almeida on Wednesday, June 10, 2020

Posted by Eunice Koney Kwaning on Thursday, June 11, 2020

Posted by Eunice Koney Kwaning on Thursday, June 11, 2020

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen