Pastor na dopen van 1.435 mensen in Thailand: “Alsof ik in tijd van Handelingen leef”

In september 2020 werden in Thailand op één moment 1.435 mensen gedoopt. Deze beweging wordt geleid door pastor Somsak Rinnasak uit Thailand. Zendeling Dwight Martin is ook nauw betrokken en dient deze FJCCA-kerk. In de onderste video deelt hij wat er gaande is in deze kerk en in Thailand.

“We zien een grote beweging van God plaatsvinden. Sommigen van de 1.435 dopelingen, moesten zes uur in een pick-up auto zitten om hier te komen. En na het dopen reisden ze meteen weer zes uur terug. Dat laat zien hoe graag ze gedoopt wilden worden.”

Deze beweging bestaat uit huiskerken die zich snel verspreiden. “In ons netwerk hebben we 250 discipelmakers, die de dorpen en steden in gaan om mensen over Jezus te vertellen. Zij gaan samen met nieuwe christenen, die hiermee getraind worden om ook sterke discipelen te worden.”

Hij vertelt: “Het voelt alsof ik in de tijd van Handelingen leef. Veel mensen hebben nog nooit wonderen of bekeringen zien plaatsvinden, maar zodra ze erop uittrekken, zien ze het achter elkaar gebeuren.”

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen